La balul de caritate al Hope and Homes for Children, Gheorghe Hagi a licitat 2000 de euro pentru un colier cu diamante, in forma de inima, pentru fiica sa

2000 de euro a licitat Gheorghe Hagi la Hope Ball, primul bal de caritate al Hope and Homes for Children Romania, care a avut loc in Sala de Marmura a Cercului Militar National si care a fost prezentat de jurnalistii Pro Tv Amalia Enache si Cristian Leonte.
Gheorghe Hagi a marturisit ca a dorit sa achizitioneze colierul cu diamante donat de Roberto Coin, dar si rochia de seara Cristallini pentru fiica sa, Kira, care se afla la studii in Statele Unite si de care ii este foarte dor. Totodata, intr-un discurs emotionant, celebrul sportiv a tinut sa sublinieze ca, din punctul sau de vedere, una dintre cele mai importante investitii este cea in viitorul copiilor - referindu-se de aceasta data la cei peste 8000 de copii inca institutionalizati, care, cu sprijinul Hope and Homes for Children Romania, dar si prin generozitatea celor prezenti la bal isi pot gasi drumul spre o familie.

Colierul Roberto Coin de la Khulto si rochia de seara Cristallini licitate de Gheorghe Hagi au fost purtate in seara balului de Dana Savuica, unul dintre sustinatorii cei mai activi ai cauzei Hope and Homes for Children Romania. Meciul de tenis cu Ilie Nastase la BRD Tiriac Nastase Trophy, brunch cu Nadia Comaneci, un tur al fabricii Maserati si test drive cu un bolid de curse sub  indrumarea unui pilot profesionist precum si excursia la Paris oferita de Eden Park pentru a urmari echipa de rugby a Frantei in Turneul celor sase natiuni au fost premiile cele mai licitate la bal.
In urma unui concurs care a antrenat toata sala, o singura persoana a castigat doua bilete oferite de Air France catre orice destinatie continentala si un weekend la Ice Hotel-Balea Lac.

Geanta Valentino, editie limitata aniversara, a fost primul obiect cu care s-a inceput licitatia, adjudecata de un om de afaceri care a castigat si meciul de tenis cu Ilie Nastase.

Licitatia a continuat cu alte premii spectaculoase precum o excursie romantica intr-un Porsche, pentru un cuplu, cu servicii all-inclusive la hotel Iaki &SPA si o oprire la cramele Murfatlar cu vizita si degustare in camera secreta alaturi de renumitul sommelier Razvan Macici.

Despre importanta generozitatii si modul cum poate ea schimba destinele celor peste 8000 de copii institutionalizati a vorbit si Virgil Iantu. Ambasadorul Chivas a adus spre licitare o sticla de whiskey Royal Salute Diamond Jubilee editie limitata, creata pentru a sarbatori Jubileul de diamant al Casei regale britanice si disponibila doar in 2012.

68 de mii de euro a fost suma stransa la primul bal de caritate al Hope and Homes for Children Romania, iar cu acesti bani, noi locuinte de tip familial pot fi ridicate in multe locuri din tara. Marc Waddington, CEO al Hope and Homes, care isi desfasoara proiectele de 20 de ani in Marea Britanie, a apreciat activitatea organizatiei din Romania si faptul ca de 16 ani lupta pentru ”O casa si o familie” pentru fiecare copil institutionalizat.
Evenimentul a fost sustinut de parteneri deja traditionali ai proiectelor Hope and Homes for Children Romania, companii si oameni care cred ca viitorul copiilor Romaniei trebuie ocrotit si privit ca o prioritate, sponsorii principali ai serii fiind BRD Societe Generale, Kaufland, Arval.

Invitatii la Hope Ball au putut urmari si un spectacol impresionant –  jocurile de lumini si proiectiile 3D au creat atmosfera propice pentru emotionantul moment pus in scena de Ana Munteanu, finalista la Romanii au talent. Cu ajutorul desenelor pe nisip, ”Sandwoman” a spus povestea incredibila a doi dintre tinerii care, ajutati de HHC Romania, au reusit sa-si construiasca un viitor mai bun. Actorul Mihai Calin a fost naratorul acestei uluitoare povesti de viata.

Balul a debutat cu licitatia silentioasa a peste 100 de obiecte constand in tablouri, tricouri, mingi de fotbal si de rugby cu semnatura sportivilor, afise din concerte cu autograful unor celebritati internationale, vinuri de colectie de la cele mai prestigioase case de vinuri din Romania: S.E.R.V.E, Ceptura Dealul Mare-Casa Davino-Vinarte.

Florin Voica- Presedintele Asociatiei Sommelierilor din Romania a fost cel care a introdus invitatii in lumea vinurilor de soi romanesc, prin generozitatea partenerilor sai, iar invitatii au fost serviti exclusiv cu vinurile de la S.E.R.V.E, prin amabilitatea doamnei Mihaela Tyrel De Poix.

Invitatii au fost intampinati la intrarea in superba Sala de Marmura a Cercului Militar National cu prossecco Mionetto rece ca gheata si au petrecut o seara extraordinara intr-o atmosfera a elegantei desavarsite.

”Suma de 68 de mii de euro stransa prin licitatii si donatii la primul bal Hope and Homes for Children Romania dovedeste generozitatea si disponibilitatea celor prezenti de a-i ajuta pe cei peste 8.000 de copii care inca supravietuiesc în institutii, dar si pe cei peste 200.000 de copii care sunt alaturi de parintii lor, dar nu pentru multă vreme: saracia crunta in care isi duc zilele ii indreapta spre ruperea de familii, iar disperarea adusa de saracie ii vitregeste de orice fel de speranta de mai bine”, spune Stefan Darabus, Director National al Hope and Homes for Children Romania.


Hope and Homes for Children Romania (HHC Romania) activeaza in Romania din 1998, timp in care a contribuit direct la inchiderea a peste 50 de orfelinate de tip vechi din intreaga tara.
Prin serviciile dezvoltate de HHC Romania, copiii trec de la ingrijirea in institutii-mamut in care nu beneficiaza de atentie si afectiune individuala, la sisteme bazate pe conceptul familial, care le permit o viata apropiata de normalitate. Prin eforturile HHC Romania si ale partenerilor sai, peste 5.000 de copii au fost scosi din institutii; 18.261 de copii au fost salvati de la ruperea de familie, 649 de tineri au fost sprijiniti pentru o viata independenta, 1711 de copii au fost primiti in regim de urgenta si peste 6.000 de membri de personal din sistemul de protectie al copilului au fost instruiti de HHC Romania. Organizatia activeaza intens in prevenirea separarii copilului de familie, intervenind cu mijloacele necesare pentru sustinerea familiilor in care riscul de abandon al copiilor este ridicat. Pana in acest moment, peste 25000 de copii au beneficiat de serviciile organizatiei Hope and Homes Romania al carei obiectiv este ca pana in 2020 sa fie eliminata institutionalizarea copiilor in tara noastra.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod