In concert la Sala Palatului, pe 12 noiembrie, la invitatia Vreau Bilet, cel mai popular cantaret grec, Nikos Vertis da numele unei strazi din Toronto

Nikos Vertis, cel mai bine vandut cantaret al Greciei si unul dintre cei mai populari in zona balcanica, pe care iubitorii muzicii grecesti il vor putea asculta pentru prima data live, la Bucuresti, pe 12 noiembrie, la Sala Palatului, la invitatia Vreau Bilet, a fost surprins de fanii din Canada cu un cadou neasteptat.
Acestia au avut initiativa de a numi o strada din Toronto dupa numele cantaretului grec! “O zi foarte speciala pentru mine, prieteni! Am inaugurat o strada care imi poarta numele!”, a notat Nikos Vertis pe contul sau de Instagram. “Nu stiu daca merit asta, dar pot doar sa le multumesc fanilor mei pentru aceasta mare onoare!”, a mai spus artistul.

Departe de modestia lui Nikos Vertis, fanii sai sunt de o cu totul alta parere. La ultimul concert al acestuia, de la Atena, peste 10.000 de oameni s-au calcat in picioare pentru a putea asculta live hiturile semnate Nikos Vertis.
Foarte popular in tarile balcanice, Turcia si Israel, dar si in Australia, Statele Unite si Canada, cantaretul grec reuseste sa faca din fiecare concert al sau un eveniment pe care nimeni nu-si doreste sa-l rateze si din aceasta cauza toate spectacolele sale sunt sold out.

Nikos Vertis, rasplatit cu mai multe discuri de platina pentru compozitiile sale, care s-au transformat rapid in hituri, pregateste pentru iubitorii muzicii grecesti din Romania un spectacol grandios la Sala Palatului. Concertul de pe 12 noiembrie va insemna nu numai o desfasurare impresionanta de forte, care va aduce pe scena muzicieni renumiti, un spectacol care va surprinde prin efecte speciale, ci si o seara care le va darui spectatorilor bucuria specifica muzicii si traditiilor grecesti.   

Biletele pot fi achizitionate de pe www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Salii Palatului si in patru rate fara dobanda, cu cardul Avantaj. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod