De sâmbătă, 5 septembrie, "LA VOLAN" ARE UN NOU PREZENTATOR, PE JURNALISTUL BOGDAN MIRICĂ

Cai putere turaţi la maximum, cascadorii în premieră în România şi un nou prezentator. Aşa îşi începe emisiunea „La volan”, difuzată în fiecare sâmbătă, de la 10.30, noul sezon. Jurnalistul Bogdan Mirică va fi, din 5 septembrie, gazda pasionaţilor de maşini.
Îndrăgostit de autoturisme, Bogdan se laudă cu locul III la cea mai recentă ediţie a Raliului Sibiului. “Am concurat cu un Volvo 123GT, o maşină produsă în anul 1967, care avea trecute în palmares numeroase raliuri clasice pe Coasta de Azur şi prin Alpii Francezi. O maşină restaurată, în stare de funcţionare, care a mai avut mici probleme pe parcurs. Doua probe speciale au fost pe Transfăgărăşan, acolo unde am avut ceaţă şi ploaie, dar am găsit un public numeros”, spune Bogdan Mirică.

Sâmbătă, 5 septembrie, de la 10.30 veţi avea parte de o super premieră.
Vali Porcişteanu, cunoscut pilot de raliu şi pilot de teste al emisiunii „La Volan”, şi Bogdan Boeru, unul din cei mai cunoscuţi paraşutişti români, au realizat o cascadorie în premieră naţională. Vali a condus un BMW Seria 4 iar paraşutisul s-a apropiat de în maşină cu o viteză de aproape 100 de kilometri la oră. Imaginile incredibile pot fi urmărite sâmbătă, de la 10.30, în emisiunea “La volan”, de la Digi24.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod