Concerte @Hard Rock Cafe

Vineri, 4 septembrie, ora 22.00 – Concert DELIA & BAND.

Dacă ţi-a plăcut „Pe aripi de vânt” şi ai fredonat toată vara „Da, mamă”, BestMusic Live Concerts te invită pe 4 septembrie la Hard Rock Cafe!  DELIA & Band te aşteaptă la un show ca pe Broadway, cu cele mai tari hituri proprii, dar şi cu melodii din repertoriul internaţional! DELIA va fi însoţită de trupa sa de acompaniament şi va pune în scenă un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranţă molipsitoare.

DELIA a pătruns pe scena muzicală din România la sfârşitul anilor “90, ca parte a duetului de mare succes N & D, şi de peste 15 ani se menţine în atenţia publicului, printr-o carieră solo remarcabilă.

Cameleonica solistă reuşeşte să se reinventeze în mod constant şi să încânte publicul prin apariţii spectaculoase, prezenţa scenică debordantă şi piese pe măsură. Dacă hitul „Pe aripi de vânt” i-a adus artistei 24 de milioane de vizualizări pe You Tube, cel mai recent sigle al DELIEI – „Da, mamă,” a depăşit deja 20 milioane de vizualizări şi a adus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate şi în rândul celor mai difuzaţi artişti pe staţiile radio & tv cu profil muzical.

Biletele pentru showul DELIEI se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale, biletele au următoarele preţuri:

- 70 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

- 55 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Biletele fără loc, în picioare, au preţul de 55 de lei.

În ziua concertului, biletele vor costa 80 de lei, cu loc VIP în faţa scenei sau 60 de lei, acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile. Pentru acest concert este disponibil şi suplimentul Meet & Greet, ce oferă şansa unei întâlniri cu artista, după concert. Suplimentul este valabil doar cu bilet deja cumpărat şi are preţul de 60 de lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.
 

Sambata, 5 septembrie, ora 22.30 – Concert THE MOB


Week-endul se potriveşte perfect cu muzica bună! Iar trupa The Mob garantează că, sâmbătă, 5 septembrie, cele mai tari melodii se cântă pe terasa Hard Rock Cafe!

Interpretarea originală şi prestaţia live de excepţie transformă fiecare apariţie The Mob într-un show energic şi captivant. Recitalul din Hard RocK Cafe va fi asemeni unui periplu prin topurile muzicale ale tuturor timpurilor şi va include de la piese oldies but goldies (din repertoriul lui Michael Jackson, Bon Jovi, Joe Cocker, The Monkees, Beatles, The Rolling Stones, Elvis Presley etc) până melodii ale celor mai populari artişti ai zilelor noatre (Kings of Leon, Amy Winehouse, Adele, Patrice, Fatboy Slim, Jamie Woon, Kaiser Chiefs).
Din programul serii nu vor lipsi nici refrene de referinţă, lansate de formaţii autohtone, precum Viţa-de-Vie, Zdob şi Zdub sau Vama Veche.

Intrarea la concert este liberă.


 

Joi, 10 septembrie, ora 21.00 – Concert TAXI

BestMusic Live Concerts şi trupa TAXI te provoacă la un “Joc periculos,” pe 10 septembrie, la Hard Rock Cafe! Prinde-ţi centura de siguranţă şi aliniază-te la startul unei curse printre hituri - “Jumătatea mea”, “Cele două cuvinte”, “Eşti iubibilă” şi multe alte piese celebre, pline de umor şi ironie, marca Dan Teodorescu!

Concertul va începe la ora 21.30. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale, biletele au urmatoarele preţuri:

- 80 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

- 60 de lei, cu loc la masă, în sală, fumători sau nefumători



Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 60 de lei.

În ziua concertului, biletele cu acces general vor costa 70 de lei - cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile. Suplimentul Meet & Greet, valabil doar cu bilet achiziţionat în prealabil, costă 60 de lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod