Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits au pornit în căutarea bucătăriilor din țară unde se gătește cu pasiune

Bucătăria Lidl vine la tine acasă! Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits așteaptă înscrierea ta online, pe https://www.bucatarialidl.ro/, iar tu te poți număra printre cei selectați pentru următoarea vizită marca Lidl care îți va face bucătăria faimoasă. Urmărește sfaturile și trucurile de gătit din site sau contribuie chiar tu cu idei delicioase!
Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits au pornit, împreună cu Lidl, într-un periplu prin țară, pentru a descoperi secretele din bucătăriile românilor. Ai șansa, datorită pasiunii tale pentru gătit, ca orașul din care faci parte să completeze harta Lidl care urmărește și punctează zonele din țară cu mâncare bună, preparată cu dragoste.

Te poți înscrie acum pe https://www.bucatarialidl.ro/, completând formularul și, dacă ești norocos, casa ta poate deveni următoarea destinație a echipei de filmare care îți va face bucătăria faimoasă.
Pune în formularul de selecție cât mai multe informații care să îi convingă pe membrii juriului Lidl să te aleagă. De exemplu, detaliile legate de culorile mobilei de bucătărie sau chiar inserarea unei fotografii cu familia ta îți aduc șanse în plus să te numeri printre cei selectați.

Pasiunea ta pentru gătit poate fi adusă în lumina reflectoarelor. În fiecare săptămână, o familie va fi aleasă să apară, alături de Chef Florin și Andrei, atât pe site-ul oficial, https://www.bucatarialidl.ro/, în revista săptămânală promoțională Lidl, cât și pe Youtube și în magazinele Lidl din țară.
Și surprizele nu se opresc aici: membrii familiei alese vor fi vedetele unui nou spot Lidl care va fi difuzat la TV.  

În secțiunea dedicată din site, „Secrete din Bucătărie“, poți afla sfaturi și ponturi puse la dispoziția ta de către Chef Florin Dumitrescu după vizita acestuia la diverse familii din România, dar și din propria sa experiență. Dacă ești unul dintre participanți, nu numai că vei învăța trucuri noi, ci și vei putea contribui cu propriile sfaturi pentru a-i ajuta și pe alți pasionați de gătit din țară.

Arată întregii țări că rețetele Lidl au cel mai bun gust la tine acasă! Invită-i în bucătăria ta pe Chef Florin Dumitrescu și pe simpaticul actor Andrei Aradits pentru distracție garantată, mâncare delicioasă și află, direct de la un profesionist în domeniul culinar, cele mai utile sfaturi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod