“Evening Delight” cu Sorin Romanescu si Elena Morariu, Gallery, sambata, 5 septembrie, 8 p.m

Meda Popea Arts&Events anunţă un nou concert marca Asociaţia Naţională pentru Arte Vizuale în spaţiul cultural Gallery: “Evening Delight” cu Elena Morariu și Sorin Romanescu. Sambata, 5 septembrie, de la ora 20.00, la Gallery, strada Leonida 9-11.
O întâlnire care explorează sonorități diverse, multiculturale, aparținând folclorului românesc, dar și culturii turce sau franceze, împletiri între convențional și electronic, jazz și nu numai.

Sorin Romanescu este unul dintre cei mai buni chitariști de jazz din peisajul autohton.
Compozitor, producător audio și profesor de chitară, a câștigat de-a lungul timpului o notorietate binemeritată, participând în peste cei 20 de ani de experiență la numeroase concursuri, festivaluri și reprezentații pe scene importante din țară și din străinătate.

Elena Morariu este o tânără vocalistă, absolventă a Universității Naționale de Muzică București, secția jazz, cu un bogat și creativ bagaj muzical și artistic.
Câștigătoarea premiului "L'animax" pentru dublajul în limba franceză a unui film animé, compune propria muzică și a colaborat în diverse formule muzicale.

Pretul biletului este de 25 lei.

Pentru detalii şi rezervări contactaţi-ne la 0743.024.387 sau pe office@gallerycafe.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod