The Illusionists

O lună până la spectacolul The Illusionists

Peste o lună, The Illusionists aduc în premieră în România cel mai mare spectacol de magie din istoria Broadway-ului.

Între 13 și 15 februarie 2020, Luis de Matos, James More, Andrew Basso, Enzo Weyne, Kevin James, An Ha Lim și Aaron Crow pun în scenă, la Sala Polivalentă din Capitală, patru spectacole ce vor tăia respirația audienței. Reprezentațiile vor fi traduse în lumba română. Biletele se găsesc în rețelele Entertix și MyTicket.

Spectacolul „THE ILLUSIONISTS: DIRECT DE PE BROADWAY” S-a jucat până acum în peste 200 de orașe din 25 de țări. Este, până în acest moment, cel mai mare spectacol de magie din istoria Broadway-ului, înșirând, unul după altul, numere de iluzionism și mentalism șocante, infuzate cu adrenalină pură. Vânzările de bilete la Teatrul Marquis de pe Broadway au totalizat fabuloasa sumă de peste 8 milioane de dolari în 6 săptămâni, și recordurile de audiență s-au ținut lanț: show-ul și-a adjudecat recordul celor mai mari vânzări dintr-o singura săptămână la Teatrul Neil Simon de pe Broadway (1,8 mil. USD), idem la Sydney Opera House (Sydney), Shaftesbury Theatre (Londra), Auditorium National (Mexico City) și Arts Center (Melbourne).

LUIS DE MATOS (PT) – „THE MASTER MAGICIAN” – Se cheamă că ești un adevărat Maestru al Magiei atunci când, pe lângă aplauzele publicului și elogiile presei, ai și respectul nețărmurit al breslei din care faci parte.

Recunoaștere de care De Matos are parte din plin: a fost desemnat „Magicianul Anului” de către Academia de Arte Magice din Hollywood, a fost premiat cu trofeele „The David Devant” și „Golden Grolla” pentru contribuția sa.

Magia a fost pasiunea sa încă din copilărie. În 1990, era deja o prezență frecventă pe micile ecrane din Portugalia, iar doi ani mai târziu și-a lansat propria producție TV, „This is Magic”, o provocare care l-a obligat să se perfecționeze constant spre a oferi mereu privitorilor noi și noi trucuri și iluzii. A scris articole și cărți pentru marele public
în care predă elementele de bază ale meșteșugului și organizează regulat festivaluri de magie.

ANDREW BASSO (IT) - „THE ESCAPOLOGIST”
– Ziarele din lumea întreagă l-au desemnat „succesorul de drept al lui Houdini”. De 18 ani pe marile scene ale mapamondului, „The Rock Star of Magic” își ține publicul cu inima la gură cu momente incredibile de evadare ce sfidează moartea.

Show-ul său ce redefinește legile fizicii e construit în jurul faimoasei celule de tortură subacvatică a maestrului Houdini, dar, spre deosebire de original și pentru a ridica suspansul la cote maxime, varianta lui Basso oferă privitorilor o perspectivă 360 grade asupra a ce se întâmplă în
apă.

KEVIN JAMES (SUA)  – „THE INVENTER” - Este inventator și consultant pentru mulți dintre colegii săi de breaslă. Multe dintre ideile sale spectaculoase  și-au croit loc pe marele ecran, în mai multe pelicule de lung metraj sau în reprezentațiile altor magicieni celebri precum Doug Henning, Penn & Teller, Mark Wilson și David Copperfield.

Pentru felul în care regândește arta magiei i s-au decernat „Creative Fellowship Award” de către Academia de Arte și Științe Magice din Hollywood în 2004, precum și mai multe trofee de „Magician of the Year”.

James admite că se lasă inspirat de vizionarul P.T. Barnum și credo-ul său artistic este să-i facă pe cei mari să se simtă din nou... copii.

JAMES MORE (UK) -  „THE DECEPTIONIST” -  Este unul dintre cei mai viralizați iluzioniști din lume. Renumele său a bubuit o dată cu participarea la „Britain’s Got Talent [4]” (2013) unde a avut cea mai urmărită audiție din seria sa, cu peste 80 de milioane de accesări pe YouTube.

Iluzionistul de origine britanică a continuat să facă valuri cu turneul din Rusia al propriului său spectacol, „THEATRE OF ILLUSION”. Portofoliul său include, de asemenea, participări speciale în show-urile „America’s got Talent” și la „Got Talent World Stage”, dar și numeroase alte apariții televizate.

ENZO WEYNE (FR) -  „THE UNFORGETTABLE” – Când vine vorba despre WEYNE, trebuie să uiți tot ce știai și să te abandonezi unei experiențe ce-ți va pune toate simțurile la încercare. Încă de la 11 ani, vârsta la care WEYNE și-a susținut primul spectacol de magie, a înțeles că vrea să pună în scenă iluzii impresionante, la scară amplă. Așa că a decis să urmeze studiile care să-i permită să facă asta: ingineria, unde a învățat să elaboreze planuri, să-și pună ideile pe hârtie și să înțeleagă mecanica și electrotehnica, psihologia și fenomenele paranormale.

În 2013, la „France’s Got Talent” a stupefiat juriul și publicul, reușind să facă să apară un elicopter pe scenă, un număr nemaivăzut până acum la televizor.

2015 a fost anul său de cel mai bun: la doar 26 de ani, a urcat pe scena legendarului „Casino de Paris” cu spectacolul „Beyond Illusions”, spectacol care a devenit punctul de plecare al unei noi aventuri.

AARON CROW (BE) -  „THE WARRIOR”
– superputerile există și se văd alb pe negru la TV. Mai exact, la „America’s Got Talent [6]”, ediția din 2018, unde Aaron Crow a ajuns în semifinale. În 2003 numerele sale de iluzionism captivante i-au adus titlul de „WORLD CHAMPION OF MENTALISM”.

Jocurile sale periculoase înmărmuresc audiența: îi plac armele albe și situațiile cu potențial letal. Clipurile sale au milioane de vizualizări pe YouTube, iar portofoliul său include premii precum „The International Brand Personality Award”.

AN HA LIM (KOR) - „THE MANIPULATOR” –  rapiditatea și precizia cu care jonglează în trucurile sale cu cărțile de joc sunt atât uimitoare încât îi fac pe spectatori să se întrebe, pe YouTube și pe forumuri dacă nu cumva An Ha Lim este, în acest moment, cel mai bun magician din lume la această categorie: manipularea.

Producția THE ILLUSIONISTS se aventurează dincolo de limitele imaginației umane, purtându-și audiența într-un univers palpitant unde granița dintre realitate și iluzie dispare.

Călcând pe urmele unor legende precum Harry Houdini, THE ILLUSIONISTS combină tehnologie de vârf, jocuri de lumini spectaculoase, costume extravagante și o superbă montare scenică într-un spectacol captivant ce abundă în numere de iluzionism și mentalism, evadări
din situaţii aparent imposibile și multe alte surprize.

„A HIGH-TECH MAGIC EXTRAVAGANZA” - The New York Times

„MIND-BENDING ACTS OF MAGIC AND ILLUSION... OUTRAGEOUS AND
JAW-DROPPING ACTS” - Time Out New York

„PREPARE TO BE AMAZED... THE STUNTS ARE NOT JUST MYSTIFYING,
THEY’RE DEATH-DEFYING” - FOX 5 (New York)


Biletele pentru cele patru show-uri THE ILLUSIONISTS – DIRECT FROM ROADWAY, de pe 13, 14 și 15 februarie 2020, se găsesc în rețelele Entertix și Myticket, la prețurile: 349 Lei (Cat. I), 299 Lei (Cat. II), 249 (Cat. III), 199 Lei (Cat. IV) și 149 Lei (Cat. V). Mai multe detalii pe www.entertix.ro și pe www.myticket.ro.

Program The Illusionists la Sala Polivalentă:


Joi, 13 februarie 2020 – 20:00


Vineri, 14 februarie 2020 – 20:00

Sâmbătă, 15 februarie 2020 – 16:00 și 20:00

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod