TRIBUTE sărbătorește 5 ani de muzică bună împreună

cu Horia Brenciu & H.B. Orchestra.
Clubul TRIBUTE sărbătorește joi, 2 octombrie, 5 ani de muzică live alături de cei mai apreciați artiști din România și nu numai. Invitatul special al serii va fi Horia Brenciu & H.B. Orchestra, primul artist care a concertat vreodată în club, inaugurând lunga listă de artiști talentați care au pășit pe scena TRIBUTE.

Deja un loc cu tradiție, TRIBUTE este clubul în care oamenii vin să se bucure de atmosferă și să asculte muzica lor preferată. După 5 ani cu muzică live și voie bună, TRIBUTE a pregătit o seară de neuitat pentru publicul care a fost, timp de jumătate de deceniu, alături de casa muzicii live.  Cu un background muzical bogat, TRIBUTE promite un suflu fresh după marea redeschidere și vine atât cu artiștii „casei”, cât și cu artiști surpriză care ne promit o atmosferă la superlativ.

Un showman de neegalat, Horia Brenciu este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, având la activ emisiuni ca Vocea Romaniei și X Factor, unde s-a bucurat de un succes măsurat în milioane de fani.
Alături de artist, pe scena TRIBUTE va păși H.B. Orchestra, cea mai complexă orchestră din showbizz-ul românesc, reunind atât muzicieni profesioniști experimentați, cât și amatori pasionați de muzică. Afinitățile muzicale diferite ale membrilor orchestrei permit abordarea unei game extinse de genuri muzicale: jazz, rock, pop, soul, swing, R&B etc.

Aniversarea TRIBUTE nu se oprește la acest eveniment aniversar, ci continuă pe tot parcursul weekend-ului cu alte două band-uri de excepție: Tibi Scobiola Band și Plan B.

Tibi Scobiola Band, o trupă consacrată în showbizz-ul românesc încă din 2007, cu proiecte muzicale live alături de artiști precum Oceana, Smiley sau Marcel Pavel revine în club TRIBUTE vineri, 3 octombrie.

Sâmbătă, 4 octombrie, petrecem împreună cu Plan B, una dintre cele mai apreciate cover band-uri din UK care a concertat alături de nume mari precum James Brown, George Clinton, Scissor Sisters, Brand New Heavies, Angie Stone și Fat Boy Slim.

Biletele vor fi disponibile în serile evenimentelor, începând cu ora 22:00, în zona de acces a clubului, la două categorii de preț.
Biletul pentru evenimentul aniversar susținut de Horia Brenciu & H.B. Orchestra valorează 40 lei, iar biletele pentru evenimentele susținute de Tibi Scobiola Band și Plan B,  30 lei.

Programul complet, precum și mai multe detalii despre următoarele evenimente pot fi găsite pe www.TRIBUTE.ro și pe pagina oficială de Facebook, www.facebook.com/TRIBUTE.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod