Carmen Negoita, trio cu cele mai faimoase bloggerite din lume: Anna Dello Russo si Chiara Ferragni

Prezenta lui Carmen Negoita la Paris Fashion Week nu a trecut neobservata, fashion bloggerul roman atragand atat atentia fotografilor, a jurnalistilor si a editorilor de moda internationali, cat si a celor mai cunocuti fashion bloggeri din lume.
La Paris, Carmen a acordat interviuri pentru reviste precum Vogue Turcia sau Harper’s Bazaar Olanda si a avut sansa sa le cunoasca pe celebrele Anna Dello Russo si Chiara Ferragni, adevarate fashion icons in industria modei.

Intalnirea cu celebra si extravaganta Anna Dello Russo, detinatoare a blogului de moda www.annadellorusso.com si Fashion Director pentru Vogue Japonia, s-a petrecut inainte de show-ul Casei Dior, prilej cu care Carmen a primit complimente pentru tinuta purtata, ce apartine in totalitate unor designeri romani.

“Sa o intalnesc pe Anna Dello Russo si sa ajung sa schimbam cartile de vizita a fost o mare onoare pentru mine, cu atat mai mult cu cat ii citeam blogul si ii admiram aparitiile vestimentare cu multi ani inainte de a deveni, la randul meu, fashion blogger.
Annei i-a placut puloverul meu extravagant, in forma de cerc, din lana si motive traditionale romanesti. Aceasta piesa de rezistenta este o creatie a cantaretei Sophia si face parte din prima colectie a brandului Sophia 33, ce urmeaza a fi lansat in curand. Mi-am accesorizat iinuta cu o pereche spectaculoasa de sandale cu blana, creatie Musette”
, declara Carmen Negoita.

Prezenta lui Carmen Negoita la show-ul Acne a fost un prilej pentru o noua intalnire de clasa, de data aceasta cu celebra Chiara Ferragni, cea care detine blogul de moda www.theblondesalad.com.

“Chiara este chiar  mai frumoasa in realitate decat in fotografii.
Daca Anna Dello Russo experimenteaza mereu, Chiara este cuminte, rafinata si mereu feminina”
, mai spune Carmen Negoita.

Prezenta lui Carmen Negoita la Paris Fashion Week vine dupa ce bloggerul roman a punctat aparitii memorabile si la London Fashion Week. Acolo, Carmen a impresionat placut jurnalistii de la prestigioasele reviste Vogue si Elle, astfel ca fotografiile cu o vestimentatie pe care a purtat-o la o prezentare de moda au fost publicate in editiile din Canada, Portugalia si Australia.

Nu este pentru prima data cand Carmen Negoita este intervievata, fotografiata si inclusa in reportajele marilor publicatii internationale.

In luna februarie a acestui an, Carmen a participat pentru prima data la London Fashion Week, cand a fost intervievata si mentionata in Washington Post, Daily Mail, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Associated Press si Miami Herald.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod