The Mansion Advertising deschide granițele primei țări virtuale din lume: IRELOMANIA

Agenția de publicitate The Mansion Advertising a lansat irelomania.country, o țară virtuală în care două popoare, român și irlandez, se unesc pentru a-și sărbători asemănările. Când toată lumea vrea să se despartă, românii și irlandezii vor să se unească.
Irelomania.country este un proiect creat de The Mansion Advertising pentru prietenii irlandezi de pretutindeni. O țara virtuală ce dorește să evidențieze, într-un mod amuzant, similaritățile ce leagă cele două popoare, făcând astfel mai cunoscută România în rândul irlandezilor.

“Fara să ne luăm prea în serios, prin acest proiect vrem să promovăm țara noastră în mediul de afaceri irlandez. Colaborăm de foarte mulți ani cu Ambasada Irlandei la București, iar ideea a apărut în timpul unor discuții amicale în care ne-am dat seama cât de mult ne asemănăm ca popoare.
Spiriduși, nume aproape imposibil de pronunțat, Dracula, berea sunt doar câteva dintre asemănările care ne leagă. Mai multe lucruri amuzante despre români și irlandezi vă așteaptă în mediul virtual pe irelomania.country. Promitem să vă întâmpinăm cu pâine și sare. Tot virtuale”
, a declarat Mihai Paiu, un” irelomanian” declarat și Managing Partner la The Mansion Advertising.

Lansată în 2008, The Mansion Advertising este o agenție de publicitate full service care cere mai mult de la creativitate și face mai mult pentru fiecare client în parte.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod