Cat de bune sunt pastilele si suplimentele de slabit? Kinga Sebestyen taie in carne vie!

Internetul abunda in reclame la diverse pastile, ceaiuri sau praful care promit sa arda ca prin minune kilogramele in plus. Acestea produse sunt la indemana celor care, din comoditate sau lipsa de informatie, evita sa apeleze la medici si nutritionisti care le pot prescrie cel mai eficient si sanatos regim de slabit.
Antrenoarea de fitness Kinga Sebestyen, cea care a facut Kangoo Jumps renumit in toata lumea, s-a confruntat, de-a lungul carierei sale sportive, cu o multime de cazuri de tinere care luau suplimente pentru slabit si care ajungeau ori in spital, ori sa se ingrase la loc dupa ce terminau dieta.

“Nu cred in pastile de slabit sau diete fulger despre care tot citim pe internet si in ziare. Ele nu fac altceva decat sa dezechilibreze organismul. Chiar daca ajungi sa scapi de kilogramele in plus, dupa ce termini dieta, constati ca te ingrasi la loc.
Nu mai vorbim de complicatii cardiace sau digestive. Singura dieta eficienta pe termen lung este pur si simplu un stil de viata sanatos, echilibrat, in care alegi sa mananci ce este natural si sanatos, faci sport regulat, bei macar doi litri de apa zilnic si te odihnesti suficient. Ca sa scapi de tentatiile de a manca fast food, sucuri acidulate sau tot felul de prostii, e necesar mai intai sa intelegi ca acestea chiar iti fac rau, ca te imbolnavesc. Trebuie sa ajungi sa intelegi ca, mai presus de gustul bun sta sanatatea.
Totul incepe de la creier si, odata ce intelegi ce iti face cu adevarat bine, iti schimbi mentalitatea si ajungi sa rezisti tentatiilor. Sunt atat de multe alimente naturale pline de toate ingredientele care iti ajuta organismul la orice! Cand esti la restaurant, ia o salata in loc de friptura de porc cu cartofi prajiti. Bea multa apa. De multe ori avem senzatia de foame cand, in realitate, organismul cere doar apa. Pentru sala exista in comert multe prafuri si pastile, insa ar fi mult mai bine daca ai stii ca acestea pot fi inlocuite de fructe, seminte, legume natural, peste care au aceleasi efecte.
Mancati tot ce este viu, proaspat, nu ce este procesat. Revenind la pastilele de slabit, poate veti da jos rapid kilogramele in plus, insa fara sport nu veti avea un trup tonifiat. Iar daca tineti cure de slabire drastice, riscati ca la sala sa vi se faca rau. Un stil de viata sanatos va va aduce la greutatea si silueta dorita, poate nu de azi pe maine, dar veti reusi apoi sa va mentineti fara prea mare efort”
, declara Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen a lansat in anii 2000 fenomenul Kangoo Jumps in Romania, in mai multe tari europene si a ajuns sa lucreze inclusiv cu celebra Kim Kardashian.

Din 2010, antrenoarea de fitness Kinga Sebestyen deruleaza campania “Kangoo Jumps pentru Viata” pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer si leucemie aflati in grija Asociatiei M.A.M.E.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod