După succesul turneului Reveria, Loredana se întoarce la catedră

Reveria, concertul fenomen de la Sala Palatului, s-a transformat într-un turneu de succes pentru Loredana și Agurida. Energia Loredanei a ajuns în 14 orașe, peste 10.000 de spectatori s-au bucurat de show-ul senzațional pentru care au fost parcurși 3.000 de kilometri prin țară. Pe scenă, alături de Loredana, au fost prezenți și foști concurenți de la Vocea României precum Maria Hojda și Oana Brutaru, care fac deja parte din echipa ei, dar și Ilinca Băcilă în calitate de invitat permanent, și Valentin Uzun, care a venit special de la Chișinău pentru a fi alături de Loredana la concertul din Iași.

După turneu, antrenoarea de la Vocea României s-a întors la proiectul ei de suflet, școala de muzică, unde a participat la lecții încercând să cunoască toți elevii, dar s-a apucat și de pregătirile pentru concertul pe care îl va face în toamnă la Sala Palatului.

Astfel, în perioada următoare Lori pregătește o serie de surprize. În curând va lansa un nou single, iar în perioada 6-10 aprilie, porțile Atelierului de Voce și Muzică vor fi deschise pentru Școala Altfel. Lori va împărtăși secretele muzicale tuturor copiilor care vor vizita Atelierul și îi va provoca pe juniori să își decopere talentul muzical, sau pur și simplu să își petreacă ziua în compania ei și a profesorilor.



Printre cei care predau la școala de muzică a Loredanei se numără și foști concurenți de la Vocea României, precum Oana Brutaru, Maria Hojda sau Robert Costin.

Tehnica vocală completă, unică în România, le este predată studenților de Lucia Ciubotaru, profesor autorizat CVT, care spune: “Nimic nu e greu, atunci când visele sunt îndrăznețe. Tehnica vocală completă (CVT) m-a schimbat nu doar prin modalitatea de predare, cât și dincolo de scenă. Profesorul și elevul sunt egali, iar în CVT nu există situație care să nu poată fi soluționată. Vocea răspunde imediat atunci când tehnica este folosită corect.”

Oana Brutaru, vocal coach, a declarat: “Sunt bucuroasă că pot transmite această tehnică vocală revoluționara, tuturor celor care doresc să crească din punct de vedere muzical și artistic.
Sunt convinsă că putem ajuta și inspira cât mai mulți oameni, indiferent de vârstă.”


Maria Hojda, vocal coach, a spus: “Vreau să ne depășim barierele impuse de propria persoană și să dezvoltăm capacități nebănuite. Tehnica vocală completă m-a ajutat să mă descopăr și să trec peste momentele dificile din concursul Vocea României, unde am ajuns până în finală. Dincolo de această experiență, m-a inspirat și mi-a lărgit orizontul.”

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod