SUBWAY® deschide un nou restaurant în București, în zona de sud-vest a capitalei

Rețeaua SUBWAY® își continuă expansiunea în București prin deschiderea unui nou restaurant în Drumul Taberei. Acesta este al 12-lea restaurant SUBWAY® din București.
Restaurantul este situat pe strada Brașov din cartierul Drumul Taberei, iar proprietarul francizei, Ciprian Simoiu, mai deține unul dintre restaurantele rețelei în Sun Plaza. Restaurantul va avea pentru început o echipă formată din 7 angajați, ce își vor desfășura activitatea într-un spațiu cu o suprafață de 92 mp.

„Deschiderea unui nou restaurant SUBWAY® în București este încă o dovadă a aprecierii de care se bucură brandul SUBWAY® la nivel local. Misiunea noastră, de a oferi o gamă largă de sandwich-uri și opțiuni alimentare sănătoase, mereu proaspete și delicioase, are de acum un nou loc - SUBWAY® Drumul Taberei.
Această deschidere este un motiv de încântare pentru noi, mai ales pentru că reflectă politica noastră de extindere în care anul 2015 va fi un an foarte important pentru consolidarea rețelei SUBWAY® în România,”
a afirmat Fabiola Rios de Gallegos, Marketing Manager SUBWAY® CEE și zona mediteraneană.

Noua locație este creată în jurul conceptului de Metropolitan design, aducând mai aproape de clienți atmosfera tipic newyorkeză. Într-un decor prietenos și relaxat, acest spațiu este o combinație între un restaurant SUBWAY® obișnuit și atmosfera caldă a unei cafenele.
Peretele cu inserții de piatră, tapetul în culori calde, mesele și fotoliile specifice cafenelelor sunt elemente ce transformă locația într-un spațiu perfect pentru cei care își doresc o atmosferă relaxată pentru o gustare savuroasă. De acum, tinerii și persoanele active, ce sunt mereu în căutarea unui loc care să le satisfacă atât așteptările ce țin de o alimentație echilibrată și gustoasă, cât și pe cele ce vizează o atmosferă relaxantă a spațiului în care vor să-și petreacă timpul, vor avea un nou loc de întâlnire în SUBWAY® Drumul Taberei.

Anul acesta SUBWAY® sărbătorește 50 de ani de existență la nivel mondial.
Lanțul de restaurante SUBWAY® și-a extins activitatea dincolo de granițe în 1984, când a deschis primul restaurant în afara Americii de Nord, în Bahrain – o mică insulă din Orientul Mijlociu. Astăzi, există peste 15.000 restaurante SUBWAY® în afara Statelor Unite și peste 43.579 restaurante la nivel global.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod