Vama, show acustic-surpriză la Hard Rock Cafe!

Pe 29 mai, Vama va susține probabil ultimul concert de club până la toamnă, așa că trupa a ales să le facă o surpriză fanilor adevărați! Pe scena Hard Rock Cafe, VAMA va cânta o parte din

Pe 29 mai, Vama va susține probabil ultimul concert de club până la toamnă, așa că trupa a ales să le facă o surpriză fanilor adevărați! Pe scena Hard Rock Cafe, VAMA va cânta o parte din hiturile lor și în variantă acustică!

vama hard rock cafe

După showul cu casa plină din februarie, VAMA revine pe scena Hard Rock Cafe pe 29 mai, de la 21:30, pentru ultimul concert BestMusic până la showul Nazareth, ce va avea loc pe 22 august în aceeași locație. Tudor Chirilă și colegii săi au ales să le mulțumească fanilor ce i-au adus pe primele locuri în topuri și nu ratează niciun concert prin ceea ce fac cel mai bine: muzică! Astfel, la concertul de joi, trupa vă va surprinde cu un setlist extins, o combinație de acustic si electric pe care veți fi primii care o vor descoperi!

Un concert Vama este o experiență unică.

Trupa și-a obișnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans și actorie este dublat de jocuri de lumini și imagini video care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirilă, trăiește, vibrează, iubește.

Biletele pentru concertul VAMA costă 70 de lei cu loc la masă și pot fi procurate după cum urmează:

- Online de pe www.iabilet.ro și www.bestmusic.ro/bilete (bilete electronice)
- În format fizic de la Hard Rock Cafe și din rețeaua IaBilet: magazinele UMAN și SENIA și de la agențiile Perfect Tour din toată țara

Cumpărarea biletelor de pe www.iabilet.ro asigură automat și rezervarea de locuri la masă scanpandu-te de drumul până la locație sau de un telefon pentru rezervare.

Acestea se aloca în funcție de cumpărarea biletelor așa că dacă îți cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod