Aseara am sarbatorit Vintage!

5 ani de distractie neintrerupta, 5 ani de prietenie, 5 ani de cand dam tonul distractiei in Centrul Vechi!

Ø Un jam session inedit cu Delia & Friends la cea mai mare petrecere din Centrul Vechi!

Toti vizitatorii Centrului Vechi au fost invitati la cel mai mare spectacol din oras! Am celebrat impreuna inceputul distractiei, al prieteniei si al celor mai reusite petreceri! 5 ani traiti intr-o singura noapte alaturi de prieteni dragi, oameni care au crescut impreuna cu noi si care fac parte din familia The Vintage: Delia, Andreea Popescu, Ristei, Mataev, Marian Vasilescu, Sorin Marcus si Florentina Opris, Ioana Anuta si multi altii.



Spectacolul de la terasa a fost deschis de Lori Sax si sustinut de magicieni, fashion show semnat Geta Voinea Saloane, Dj Oscar, concursuri, promotii, live blogging, show-uri de improvizatie! Dupa ora 23:00,Delia a fost gazda celui mai nonconformist jam session, alaturi de invitati speciali!



Miercuri, 28 Mai, am scris o noua pagina in istoria The Vintage si multumim totodata tuturor celor ce ne-au fost alaturi in aceasta zi speciala: prieteni, colaboratori, parteneri sau fanii de pe Facebook care au venit la petrecere sau care ne-au sustinut si de aceasta data!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod