Reinventează-te înainte de sosirea verii - curs mixt de styling şi accesorizare

Gândit pentru a se potrivi programului aglomerat din timpul verii, cu weekend-uri la munte sau la mare și ieșiri la terasă, cursul cuprinde șase ședințe, grupate în trei tematici - styling,

Gândit pentru a se potrivi programului aglomerat din timpul verii, cu weekend-uri la munte sau la mare și ieșiri la terasă, cursul cuprinde șase ședințe, grupate în trei tematici - styling, pictură pe textil și accesorizare.

styling

În cadrul fiecărei întâlniri veți afla, de la trainerii Creative Arts, cum să vă armonizați garderoba cu personalitatea și cum să puneți fiecare piesă vestimentară în context, astfel încât să vă avantajeze prin culoare, lungime, textură și croială.

Cursul cuprinde șase ședințe săptămânale a câte două ore fiecare, susținute de trainerii Dana Păun, Cristina Rădulescu și Anca Spiridon la sediul Creative Arts din Str.

Louis Pasteur nr. 27, sector 5, București (zona Eroilor), începând din 1 iunie.
Prețul cursului este de 375 de lei, cu o reducere de 10% (337 lei) la înscrierile făcute în luna mai. Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro .

CREATIVE ARTS este un centru de cultivare a creativității, creat în scopul descoperirii și dezvoltării potențialului creativ care se află în fiecare din noi, fie că suntem copii sau adulți. CREATIVE ARTS realizează o gamă largă de ateliere, pentru toate vârstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei.

Astfel, pasionații de arte frumoase pot studia, sub coordonarea specialiștilor, noțiuni teoretice și practice de pictură și mozaic, desen magă, design textil, artă foto și retouching fotografie de modă, ceramică și modelaj, design interior, reciclare creativă, creație de bijuterii și alte accesorii, muzică,  actorie, improvizație și stand-up comedy.

ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod