The Best of Saragossa Band, o experienta muzicala exotica pe ritmuri de calypso si samba intr-un show semnat Red Carpet Events

Ieri seara la Sala Palatului, Saragossa Band a sustinut un eveniment care a celebrat muzica pop de calitate printr-o performanta care a incantat publicul prezent.
Saragossa Band este o trupa pop de origine germana, originara din Munchen, care s-a lansat la sfarsitul anilor `70 si a produs piese de succes pana la mijlocul anilor `80.

Este unul dintre cele mai renumite acte muzicale care a facut istorie nu numai in Germania, cat si in restul Europei.

Sound-ul lore este un mix eclectic de ritmuri pop amestecate cu elemente calypso si samba, validat de trecerea timpului si recunoscut ca unul de referinta in zilele noastre.

De asemenea, Saragossa Band s-a facut remarcata si in peisajul muzical exotic din Pacificul de Sud unde au avut turnee numeroase in anii `80.

Membrii grupului actual: Harry Karrer "Carrere" (voce), Gudrun Overhoff-Poppinga (voce), Evert van der Waal (tobe), Andy Bielan (clape), Thomas Hartel (bass) si Markus Escher (chitara), au creat o atmosfera incendiara intr-un performance electrizant.

Publicul, prezent in numar de 3500 de persoane a fredonat hituri evergreen precum: „Zabadak“, „Rasta Man“, „Agadou“, „Aiko Aiko“, „Soca Dance“, „Gimme hope Jo'Anna“,Sau „Big Bamboo“, „Ginger red”, „Beautiful Sunday”, „Hitchin’a Ride”, „I did what I did for Maria”, „Shame and Scandal in the Family”, „Freedom Come Freedom Go”, „Comanchero”, „Red Red Wine”, „Hands Up”.

Concertul, un adevarat show de lumini si muzica buna, a insemnat si lansarea pe piata de music promoters a brandului Red Carpet Events.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod