Vineri - târg de bunătăţi, petreceri şi festivaluri

Vineri, 3 septembrie, savurezi bunătăţi tradiţionale româneşti, la Muzeul Ţăranului Român, te distrezi la o petrecere cu Chuck Norris şi îţi cumperi câteva cărţi de pe Lipscani.

Joi începem să ne pregătim de weekend

Padina Fest pentru iubitorii de munte, Festivalul YiddisherVelt pentru cei care doresc o incursiune în cultura idiş, Art Boulevard - Bucharest Summer Urban Fest pentru iubitorii de artă şi două concerte pentru petrecăreţi.

Miercuri - comedy show, Woodstock si disco

Miercuri, 1 septembrie, te delectezi cu un comedy show, cu Woodstock Music & Film, la Woodstock Cafe şi la un disco party in Revenge.

Dacă e marţi, e folk

Şi nu numai.  Mai ai un festival de teatru şi chiar o petrecere a actorilor. Iată recomandările Eva.ro pentru marţi, 31 august: Concert Folk NightEl Primer ComandanteOra: 21.00Eşti aşteptată cu atmosferă primitoare şi multă muzică bună.Intrarea 5 leiFestivalul de Teatru Independent UndercloudMotoareOra: 21.00"(Cu)Cuie-n frunte", dupa Eric Bogosian. Cu: Tudor Aaron Istodor şi Radu Iacoban. Teatrul Luni BucureştiPetrecerea Seara ActorilorEl ComandanteOra: 21.00Vrei să o cunoşti pe actriţa draguţă din reclama ta preferată? Atunci vino, pentru că e cea mai nimerită seară ca să te dai vedetă.

Inceput de saptamana relaxant

Daca ti-ai facut de cap in weekend si simti nevoia de relaxare, iata cateva evenimente potrivite pentru un inceput de saptamana relaxant.

Un weekend cu festivaluri in forta

Daca esti pasionat de motoare si rock ai festival, daca vrei doar rock ai Muscel cLoverFest 2010 si festivalul Peninsula de la Targu Mures.

Vineri, distractie maxima!

Vinerea aceasta poti sa mergi la doua festivaluri in aer liber, departe de oras, iar daca este "fan urban", te distrezi si in buricul capitalei, in miez de noapte, cu Urban Adventure Night.

Jazz, film si teatru intr-o seara de joi

Aproape ca a trecut si aceasta saptamana si aceasta luna... insa nu e cazul sa ne gandim atat de departe si sa reflectam asupra oportunitatilor de distractie si relaxare care ni se arata pentru ziua de joi.

O zi de miercuri plina...

...de voie buna. Ai un concert de zile mari si un festival de teatru. Ce alegi? Iata recomandarile Eva.ro pentru miercuri, 25 august:

Marti avem teatru...

Concerte si stand up comedy. Tu ce alegi sa faci azi? Iata cateva recomandari.

Relaxare de luni

Incepe o saptamana relaxata, cu muzica, teatru si petreceri. Estia asteptata la Art Boulevard, Festivalul de Teatru Independent Undercloud si party de 23 august.

Vineri ai intalnire cu Botezatu si...

...in plus poti merge la film, dar si la concert sau la o petrecere. Toate acestea sunt o parte dintre propunerile de relaxarea pentru acest inceput de weekend.

Joi mergi la concerte si petreceri

Daca nu ai idei pentru seara de joi, iti dam noi cateva sugestii ca sa te distrezi la maxim!

O zi de miercuri plina

Ai parte de cateva concerte, o petrecere si un festival de teatru. Ce alege? Iata recomandarile Eva.ro pentru miercuri, 18 august:

Marti - teatru, muzica si karaoke

Pentru marti, 17 august iti propunem sa te relaxezi cu o seara de folk, un spectacol de teatru si o serie de alte spectacole din cadrul Festivalului de Teatru Independent Undercloud...

Start Stufstock si altele

Iata ca a inceput o noua saptamana, iar motive ca sa te bucuri de concediu, ai destule. C

Un weekend plin de festivaluri

Ai Tabara Medievala de la Bistrita, ai Artmania la Sibiu, ai concert Iron Maiden la Cluj, ai FanFest la Rosia Montana. Mobilizeaza-te si alege, ca ai de unde!

Vineri 13 - distractie maxima

Gata! Ne pregatim de weekend cu un festival, un concert si multa voie buna. Tw simti pregatita? Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 13 august:

Joi ne pregatim de weekend

Mai sunt doua zile pana la weekend, dar asta nu este un motiv sa stam in casa. Iata la ce evenimente poti participa.

Relaxare la mijloc de saptamana

Pentru miercuri, 11 august, te invitam sa te delectezi cu un concert de jazz si sa te relaxezi la cateva spectacole de teatru.