Luni - festival si spectacole

Pentru luni, 6 septembrie, iti propunem sa te relaxezi la o cafea aromata sau un ceai delicios si sa te delectezi cu doua spectacole de teatru.
Pentru luni, 6 septembrie, iti propunem sa te relaxezi la o cafea aromata sau un ceai delicios si sa te delectezi cu doua spectacole de teatru.

Festivalul ceaiului si al cafelei


A doua editie a Festivalului Ceaiului si Cafelei – Tea&Coffee Festival cuprinde o serie de manifestari stradale, spectacole in ceainarii si cafenele bucurestene precum si o expozitie de ceai, cafea si accesorii.

Locaţiile acestor evenimente, cu iz de ceai si cafea, reunite sub numele Tea&Coffee Festival sunt: Cafe Verona, Cafepedia, Grand Caffe Galeron, ceainaria Serendipity si ceainaria Rendez-Vous.

Programul de vizitare al expozitiei din cadrul Tea&Coffee Festival 2010 este 10:00 – 18:00.

Intrarea la toate evenimentele din cadrul Tea&Coffee Festival este gratuita.

Program Tea&Coffee Festival 2010 pentru luni, 6 septembrie:
19:00- Vernisajul expozitiei de fotografie- The Coffee Syndrom, Autor: Andrei Tanase, Cafepedia- Romana

Festivalul ceaiului si al cafelei
Bucuresti
6 - 12 septembrie, ora 10:00 - 18:00


Egoistul


"Egoistul" de Jean Anouilh, piesa de teatru ce are la activ sute de reprezentatii sustinute cu casa inchisa, revine de aceasta data pe scena Palatului National al Copiilor. Noua punere in scena in regia maestrului Radu Beligan, reprezinta cu siguranta o sursa de relaxare si buna dispozitie pentru toti cei care se vor afla in capitala si vor opta pentru o seara in care umorul exploziv este garantat.

In distributie: Radu Beligan, Damian Crasmaru, Silviu Biris, Medeea Marinescu, Simona Bondoc, Ileana Olteanu, Sanda Toma, Tomi Cristin, Cesonia Postelnicu, Mihai Niculescu si Lamia Beligan.

Biletele au pretul de 70 lei.
Acestea pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet - Unirea Shopping Center etj. 2, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, Pasajul Universitatii – Agentia Trident Touring, la Palatul National al Copiilor si online pe vreaubilet.ro.

Egoistul
Luni, 6 septembrie, ora 19:00
Durata: 1h 50 min.

Cinci rendez-vous-uri mortale


De Liviu Lucaci
Muzica: Delia Nartea

Cu: Delia Nartea, Angel Popescu, Alexandru Conovaru, Cosmin Nedelcu (Micutzu), George Costea, Alin State, Smaranda Caragea, Alice Salceanu, Iulia Samson, Sabina Branduse, Andrei Rosu

Cinci rendez-vous-uri mortale
Clubul Taranului
Luni, 6 septembrie, ora 20:30
Interzis sub 18 ani!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod