Tango, concerte si teatru, toate pentru vineri

Intra si tu in febra tangoului sau hai la un concert! Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 12 februarie:

Muzica, targ si teatru pentru joi

Weekend-ul se apropie cu pasi repezi, dar mai important decat atat, in acest sfarsit de saptamana sarbatorim dragostea.

Teatru, film, fotografie si distractie

Daca am trecut de ziua de miercuri, putem spune ca ne apropiem cu pasi repezi de weekend...

Marti te invit la un tango con emocion

Sau, daca preferi, mergem la o proiectie de anime, muzica j-rock si j-pop si, de ce nu, la o piesa de teatru "Crima si pedeapsa", la propriu. Iata recomandarile Eva.ro pentru marti, 9 februarie:

Luni alege teatrul si filmul

Pentru acest inceput de saptamana iti recomand sa mergi sa vezi un film bun sau, de ce nu, sa urmaresti o piesa de teatru de calitate.

"Stop It! Fara animale salbatice in circuri!"...

... acesta este unul dintre evenimentele pentru care merita sa iesi din casa in acest weekend.

Vineri ai program incarcat!

In cazul in care nu ti-ai facut deja planuri pentru vineri, 5 februarie, avem noi cateva sugestii pentru tine. Poti incepe prin a vizita un targ de Ziua Indragostitilor si expozitia cu vanzare Textil Expo & More

Joi mergem la show, one man show - Dan Puric

Trebuie sa mergi la acest spectacol cu Dan Puric pentru ca este fabulos, iar daca mai ai energie, cateva concerte ti-ar prinde chiar bine. Iata recomandarile pentru joi, 4 februarie:

Unde sarbatoresti Ziua Indragostitilor?

Clasica cina romantica nu te mai multumeste? Daca ai de gand sa petreci Ziua Indragostitilor altfel, iata care sunt variantele pe care le-am gasit pentru tine:

O zi de miercuri speciala...

... in care vei putea merge la film, la muzeu, la club sau la o petrecere.

Marti - teatru si muzica

In aceasta marti mergi la doua spectacole de teatru, o manifestare artistica in Other Side si la un concert al trupei Atelier.

Luni, alegi: flori, filme, fete sau baieti?

Iata recomandarile Eva.ro pentru luni, 1 februarie:

Ce faci weekend-ul asta?

Iata ce iti propunem noi: doua piese de teatru, (comedii, bineinteles), un spectacol de opereta si un concert Trupa Veche.

Vineri invatam ca dragostea dureaza 3 ani

Iti propun o expozitie de fotografie a doua suflete, un spectacol si cateva concerte. Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 29 ianuarie:

Mega Joy

Bucura-te chiar si de zilele geroase. Incalzeste-te in aceasta zi de joi, 28 ianuarie, cu cateva concerte, petreceri si o piesa de teatru.

"Barbie" iti da intalnire, miercuri, la Sala Dalles

Acesta este numai unul dintre evenimentele pe care ti le poti trece in agenda pentru ziua de miercuri.

Cum iti petreci ziua de marti?

Eu iti propun sa vorbim despre astrologie la Serendipity, sa mergem la un film si sa ne distram in club Maxx. Iata recomandarile Eva.ro pentru marti, 26 ianuarie:

O zi de luni frumoasa!

Chiar daca nu iti plac zilele de luni, un motiv de bucurie tot trebuie sa gasesti. Noi iti oferim cateva: la Jaya Maison ai Jaya Winter Fest, un eveniment cu o multime de actiuni care iti vor fi pe plac. Apoi barfesti putin cu Teatrul Studentesc Podul si iti amintesti cu umor de Epoca de Aur.

Distractia de weekend

Chiar daca temperaturile din acest sfarsit de saptamana se anunta cu mult sub 0 grade, trebuie sa ne incalzim nitel cu putina distractie, nu-i asa? Sambata mergem la cateva concerte, iar duminica ne relaxam la o piesa de teatru si poate la o petrecere. Iata recomandarile Eva.ro pentru weekendul 23-24 ianuarie:

Relaxare de vineri

In aceasta vineri te relaxezi la o piesa de teatru, la un spectacol de opereta si faci cumparaturi la un targ de pietre pretioase. Iata ce iti propunem.