Joi ne pregatim de weekend

Mai e doar o zi istovitoare la birou pana la inceputul unui weekend plin de distractie. Mergem la un concert, o intalnire pentru "detronarea" kitch-ului si o petrecere, bineinteles. Iata recomandarile Eva.ro pentru joi, 30 iulie:

Distractie la mijloc de saptamana

Mergem la o piesa de teatru, o lansare de carte sau un film... Avem de unde alege! Iata recomandarile mele pentru miercuri, 28 iulie:

Marti - comedy show si film

Marti, 28 iulie, te relaxezi cu un comedy show la Green Hours si proiectii in aer liber in Parcul Crangasi.

Inceput de saptamana... lejer

Tocmai pentru ca e luni si nu stam prea bine cu entuziasmul, avem nevoie de ceva care sa ne readuca cheful de viata. Un atelier de creatie, alaturi de un spectacol pe teresa La Motoare ar putea sa ne ajute.

Miscare si reciclare, tot weekendul!

In acest weekend, mergi la Craiova pentru a te intalni cu caravana Miscarii de Reciclare. Vei avea parte de surprize extraordinare!

Distractie de vineri

In aceasta vineri, vei putea vedea la Muzeul Taranului Roman proiectia filmului "Politist, adjectiv", de Corneliu Porumboiu, dar si cateva scurtmetraje realizate de studentii scolii Andrzej Wajda. In Hard Rock Cafe iti amintesti de anii '70 cu Narcisa Suciu, Joana Hartescu si Blue Spirit.

Relaxare intr-o zi de joi

Joi poti merge la spectacolul de teatru "Florville", dupa "Crimele iubirii" de Marchizul de Sade sau la o proiectie de film in aer liber, in Parcul Bazilescu.

Spectacole si proiectii in aer liber

Pentru ca e vara, cheful de distractie si de nopti pierdute este prezent chiar si la mijloc de saptamana. Pentru miercuri, 22 iulie, propunerile pe care ti le facem sunt spectacolele de teatru "G.O.D." la Green Hours si "Te iubesc! Te iubesc?", La Motoare, dar si o proiectie in aer liber a filmului italian "Gommora".

O zi de marti... racoroasa

Cum te racoresti intr-o seara fierbinte de iulie? Ai de ales intre o proiectie de film in aer liber, un one man show si un concert Maria Raducanu.

Ce faci luni?

Nu sunt foarte multe optiuni de distractie pentru inceputul de saptamana. Chiar si asa Eva.ro iti vinde cateva ponturi.

Baneasa Shopping City si alte locuri de distractie

Weekend-ul acesta iti rezerva o multime de surprize in ceea ce priveste modul in care te poti distra si relaxa.

Gata, a venit weekend-ul. Este vineri!

Nu-i asa ca te simti mai bine? Te gandesti cu spor la zilele libere? Hai sa-ti faci incalzirea pentru distractia din timpul weekend-ului.

Muzica, film si carte pentru joi

Iata ca se apropie cu pasi repezi sfarsitul de saptamana. Stiu ca abia astepti sa pleci din Bucuresti, sa te relaxezi si sa uiti de toata.

Invinge caldura cu o portie de relaxare

Sfideaza caldura de afara si petrece-ti seara de miercuri in oras.

Marti, 3 ceasuri... de distractie

Stiu ca majoritatea evenimentelor se intampla la mare.

Ce faci luni?

Iata ca a trecut weekend-ul si incepe o noua saptamana de munca. Dar pe langa dosare, telefoane, intalniri si sedinte, iti poti permite cateva ore de relaxare.

In weekend reciclam si ne distram

Daca nu mergi la mare, in Delta, la munte sau nu esti in concediu, te poti simti bine si printre "betoane". Reciclam, mergem la un festival rock, un targ de handmane pentru copii, o piesa de teatru si la o petrecere, bineinteles! Ai de unde alege! Iata recomandarile mele pentru weekendul 11-12 iulie:

Ne pregatim de weekend!

Se incheie inca o saptamana si dam startul la distractie... Putem incepe inca de vineri cu muzica buna, o piesa de teatru, un festival rock si, de ce nu, o petrecere. Iata recomandarile mele pentru 10 iulie:

Joi mergem la teatru

Incepem sa ne pregatim de weekend: mergem la o piesa de teatru, la o proiectie de filme si o petrecere. Iata recomandarile mele pentru joi, 9 iulie:

Ne distram la mijloc de saptamana

Este miercuri si ne gandim la weekend... Pana atunci, insa, mergem la o piesa de teatru, un curs de tarot si kabbala, o petrecere si poate un concert. Iata recomandarile mele pentru 8 iulie: