Ne pregatim de weekend!

Se incheie inca o saptamana si dam startul la distractie... Putem incepe inca de vineri cu muzica buna, o piesa de teatru, un festival rock si, de ce nu, o petrecere. Iata recomandarile mele pentru 10 iulie:

Se incheie inca o saptamana si dam startul la distractie... Putem incepe inca de vineri cu muzica buna, o piesa de teatru, un festival rock si, de ce nu, o petrecere. Iata recomandarile mele pentru 10 iulie:

 

Rock River Festival


Locatie: Cernavoda
Ora: 19.00

Rock River Festival debuteaza anul acesta in perioada 10-12 iulie la Cernavoda. Ideea de baza a pornit de la simplul motiv de promovare a trupelor de clasa medie din rockului romanesc. Daca initial s-a dorit ca pe scena evenimentului sa urce cat mai multe trupe, organizatorii au restrans numarul acestora la 18 trupe pe tot evenimentul.

Un alt scop al evenimentului este acela ca orice participant sosit sa isi poata permite costurile de deplasare si intretinere zilnica fara a i se percepe taxa de intrare cat si de campare, festivalul propriu zis fiind unul de genul "Free open air".

In zona vor fi instalate toalete ecologice, standuri comerciale (terase) pentru servirea bauturilor cat si a produselor de pe gratar cat si multe alte surprize.

Deschiderea stagiunii estivale a Teatrului National de Opereta "Ion Dacian"


Locatie: Muzeul Cotroceni
Ora: 20.00

Deschiderea stagiunii estivale a Teatrului National de Opereta  "Ion Dacian" - concert in aer liber la Muzeul National Cotroceni, unde vor putea fi ascultate arii si duete din operete celebre.

In program vor figura lucrari semnate Franz Lehar, Paul Abraham, Rudolf Sieczynski, Emmerich Kalman, Ralph Benatzky, Frederich Loewe, Robert Stolz.

Celebrele arii vor fi interpretate de solistii Teatrului National de Opereta "Ion Dacian" si anume: Florin Budnaru, Gabriela Daha, Catalin Petrescu, Stefan Popov, Doina Scripcaru, valentino Tiron, Silvia Sohterus, Daniela Vladescu, Tina Munteanu.

Solistii vor fi acompaniati de Orchestra Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", sub bagheta dirijorului Lucian Vladescu. Regia spectacolului este semnata de Razvan Ioan Dinca.

Piesa de teatru "Ne place fara efort", de Clara Flores Aguilera


Locatie: Centrul cultural Nicolae Balcescu
Ora: 19.00
Regia: Clara Flores Aguilera
Distributia: Oana Radu, Irina Ivan, Marius Ursu
Pret bilete: 10 lei/adulti, 8 lei/pret redus
Durata: 1 ora

Site-ul 1801.ro iti recomanda My Metal Festival de la Arenele Romane si petrecerile Lucky Friday si Shaggy @ Turabo

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod