Marti, 3 ceasuri... de distractie

Stiu ca majoritatea evenimentelor se intampla la mare.
Stiu ca majoritatea evenimentelor se intampla la mare. Stiu ca nu mai suporti dimineata cand te trezesti si realizezi ca nu esti in concediu. Dar lasa, o sa vina si vremea ta. Ca sa te consolez, am reusit sa gasesc cateva evenimente care se petrec in Bucuresti, marti, 14 iulie.

Asadar, poti merge la un film frantuzesc. Glendale Studio Cotroceni iti propune pelicula "Ascuns", o drama care-i are in distributie pe Daniel Auteuil, Annie Girardot, Juliette Binoche sau Bernard Le Coq. Georges este gazda unei emisiuni TV de recenzii literare care incepe sa primeasca niste colete cu casete video pe care sunt filmari cu el alaturi de familia sa - filmati pe ascuns de undeva din strada - iar acest lucru alarmant nu are inca o explicatie limpede.

El nu are idee cine poate fi cel care trimite aceste colete ciudate.
Treptat, filmarile devin mai personale, sugerand ca persoana care le trimite il cunoaste pe Georges de ceva vreme. Georges simte o amenintare tacuta la adresa sa si a familiei sale, dar, deoarece nu s-a facut nici o amenintare directa si explicita, politia refuza sa intervina... Sursa. Cinemagia.ro.

Ai la dispozitie doua ore de difuzare, poti alege sa mergi fie la 17.00, fie la 19.00.

Un alt eveniment iti este recomandat de site-ul 1801.ro. La Libraria Humanitas Kretzulescu se lanseaza audiobook-ul "Doamna cu Camelii". Evenimentul incepe la 16.30.

De asemenea, in aceeasi seara poti merge la o piesa de teatru.
La Teatrul Act se joaca piesa "CAPRA sau Cine e Sylvia", o productie nerecomandata persoanelor sub 16 ani. "Poate cea mai datatoare de nelinisti lucrare a venerabilului dramaturg american Edward Albee, creatorul celebrei piese "Cui i-e frica de Virginia Woolf?", "Capra sau Cine e Sylvia?" pune problema ipocriziei societatii in materie de sexualitate, ataca din toate partile institutia familiei in general si a familiei crestine in particular, denuntand morala si atitudinea moralizatoare. Toate acestea sunt prezentate, in modul cel mai subversiv cu putinta, sub forma unei comedii.


Spectatorii rad si rad copios, pana ce, realizand ca nu e chiar rasul lor, incepe sa li se faca rusine. Si, intr-adevar, cum poti sa razi in hohote de drama unei femei care afla ca sotul ei, barbatul pe care-l iubise o viata intreaga, s-a indragostit la modul cel mai sincer cu putinta de o capra? Dincolo de amuzament se deschide un hau teribil. Haul lipsei de credinta, haul acelui daca nimeni nu ma judeca, pot face ce vreau. Vazand aceasta piesa nu poti sa nu te intrebi pana unde poate merge omul cu exersarea liberului arbitru." (Gabriela Lupu, COTIDIANUL)
. Sursa. 1801.ro.

Din distributie fac parte: Marcel Iures, Emilia Dobrin, Constantin Draganescu, Marius Damian.
Piesa incepe la ora 19.00 si dureaza 2 ore, iar preturile biletele sunt: 25 LEI integral, 15 LEI redus pentru elevi, studenti si pensionari.

Daca vrei sa-ti faci de cap, sa bei o bere cu prietenele sau sa vezi care mai sunt burlacii orasului, mergi in b 52 the club. La "Dubvibes" ai intrarea libera, iar petrecerea incepe la ora 20.00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod