Muzica, film si carte pentru joi

Iata ca se apropie cu pasi repezi sfarsitul de saptamana. Stiu ca abia astepti sa pleci din Bucuresti, sa te relaxezi si sa uiti de toata.
Iata ca se apropie cu pasi repezi sfarsitul de saptamana. Stiu ca abia astepti sa pleci din Bucuresti, sa te relaxezi si sa uiti de toata. Eu te sfatuiesc sa ai putina rabdare si sa te multumesti cu ce iti ofera Bucurestiul, pana atunci.

Spre exemplu, poti merge la un film. "Elevator" se proiecteaza, joi, in Club Fabrica. Incepand cu ora 20.30 poti vedea povestea a doi tineri, un baiat si o fata, care vor sa se izoleze de restul lumii pentru un timp si ajung intr-o fabrica dezafectata de la periferia orasului. Dar aici cad in capcana propriei intentii de a se rupe de oameni, si ramin blocati in liftul de marfa, care initial le paruse foarte potrivit pentru aventura lor. Acum nu e nimeni in jur sa-i auda, si nimeni nu stie ca sunt aici. Printre tentativele numeroase de a scapa si momentele tensionante care le marcheaza fiecare esec, ei au de infruntat si ideea terifianta ca intregul univers e acum redus pentru ei la o cutie mai mica decat o incapere.

Tot joi, 16 iulie, vine Suzanne Vega. Pentru prima data in Romania, artista va concerta la Sala Palatului. "Luka", cel mai cunoscut hit al artistei, este un cantec ce a intrat in dialectul cultural cu siguranta ca fiind singurul hit ce a fost scris vreodata din perspectiva unui baietel abuzat, iar "Tom's Diner" ramane unul dintre cele mai difuzate si mai fredonate cantece. Cel mai recent album - "Beauty and Crime" - a fost distins cu un prestigios premiu Grammy.

Biletele la eveniment s-au pus in vanzare si costa 75, 100, 150, 200, 250 lei, in functie de pozitia in sala. Pot fi gasite pe www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, la magazinele Diverta, Germanos si Muzica, precum si la Sala Palatului.

Tot la capitolul concerte, site-ul 1801.ro iti mai propune:

Kingdom @ Suburbia

Florin Piersic Jr te asteapta, joi, in Green Hours unde isi lanseaza cea mai recenta carte. Actorul, impreuna cu Lidia Bodea - director al Editurii Humanitas, scot pe piata volumul "Opere cumplite".

Hai si la petrecere...

Una dintre ele are loc in Cup&Cino BT Cafe Dorobanti si se numeste Fragolino Party. Petrecerea incepe la 7 seara, cand vei putea degusta Fragolino pe ritmurile lui DJ Various Artist. Tu adu-ti prietenii, noi aducem Fragolino, distractia si gustarile. Fragolino este motivul rosu –rubiniu si cu gust dominat de aroma fina a capsunilor - pentru ca tu sa lasi masina acasa cand iesi in oras. Cu accente de vin spumant si must de struguri, buchetul fructat, cu parfum de capsune salbatice, Fragolino este un excelent aperitiv si insotitor perfect al desertului.

Mai poti merge la:

Folk Live...cu Vapmiru
 
KARAOKE @ Downstairs 
15 Iulie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod