Ceai, cafea si karaoke

Sambata o sarbatoresti pe Madonna, iar duminica te bucuri de aromele de ceai si de cafea la Tea&Coffee Festival.

Program de vineri

In aceasta vineri, fie ca faci o plimbare in parc, fie ca mergi la Muzeul Taranului Roman, ai ocazia sa vezi filme interesante si spectacole de teatru in aer liber.

Teatru, film si party - toate intr-o zi de joi

Ne apropiem de weekend, plecam la mare si ne bucuram de concediu! Daca mai esti in Bucuresti, poti merge la o piesa de teatru, la un film sau la un party. Iata recomandarile Eva.ro pentru joi, 20 august:

Distractie la mijloc de saptamana

Este deja miercuri si mai e putin pana la weekend... Poate te pregatesti sa mergi la mare sau iti iei concediu, pana atunci insa hai sa mergem la o piesa de teatru, un concert si, de ce nu, la un film. Iata recomandarile mele pentru miercuri, 19 august:

O zi de marti perfecta

Nu te speria de cele trei ceasuri rele, pentru ca astazi nu exista... Vei avea o zi perfecta de marti, in care vei merge la un festival, la o piesa de teatru si, de ce nu, la un concert. Iata recomandarile Eva.ro pentru marti, 18 august:

O zi de luni cu senzatii tari

Daca ai chef de un inceput de saptamana iesit din tipare si vrei sa mergi la film, trebuie sa alegi "Bruno". Continuand in aceeasi directie, ai apoi o invitatie speciala in "Hell"...

Un weekend de sarbatoare

Pe 15 si 16 august Targul Taranului sarbatoreste Sfanta Maria la ARK – Bursa Marfurilor, cu bucate traditionale. Daca tii o cura de slabire, mai bine stai acasa... sau mergi la o proiectie de film sau un spectacol de teatru.

O vineri cu plimbari si mult teatru

Daca ai chef de o plimbare in parc, poti face o oprire si pentru a vedea o piesa de teatru. In parcurile Bazilescu, Titan, National si Tineretului va fi in aceasta vara "Cartier de vara, teatru in parc", un eveniment care iti va prezenta numeroase piese de teatru.

Dans, filme si stele cazatoare

In aceasta joi inveti sa dansezi tango in Gradina Cinema Capitol, loc in care poti vedea si cateva filme dupa cursurile de dans. Filme vezi si la Muzeul Taranului Roman, unde vor fi proiectate in aer liber peliculele "Acasa" si "Sarut tandru". Daca tot esti sub cerul liber, tot in aceasta seara ai ocazia sa vezi o ploaie de stele cazatoare.

Relaxare in mijloc de saptamana

Miercurea aceasta iti largesti orizonturile... Un curs de actorie te poate ajuta sa iesi din rutina si sa iti ocupi timpul liber cu ceva extrem de folositor. Apoi, pentru a vedea talentele consacrate la treaba, mergi la filmul "Cheri", cu Michelle Pfeiffer.

Marti - teatru si film

Marti, 11 august, ai un program incarcat: teatru si improvizatie in Downstairs, proiectii in aer liber la Noul Cinematograf al Regizorului Roman si "arta in strada", la Art Boulevard.

Ce faci luni?

Iata ca weekend-ul s-a terminat si incepe o noua saptamana de munca, aglomeratie, telefoane, mail-uri si lista poate continua.

Ce faci in weekend?

Film, petreceri, concerte si multa buna dispozitie, acestea sunt promisiunile pe care ti le face weekend-ul care vine.

Recomandari pentru vineri

Ce-ar fi sa uiti de treburile cotidiene si sa te relaxezi? Eu zic sa incepi cu un film. "Curtezana" se plimba prin oras si te asteapta sa o urmaresti.

Este joi! Este distractie!

In afara faptului ca ai destule locuri in care poti sa te distrezi si intr-o zi de joi, trebuie sa te si bucuri ca vine weekend-ul. Dar sa nu ne aventuram si sa vedem ce putem face joi.

Miercuri ai parte de distractie

Iata ca am ajuns la jumatatea saptamanii si nimic nu te poate impiedica sa te distrezi si sa te relaxezi.

Film, teatru, conferinta si petreceri

Acestea sunt surprizele care te asteapta intr-o zi de marti - 04 august.

Un inceput de saptamana pe cinste!

S-a incheiat inca un weekend, dar mai sunt cateva zile si vine altul. Poate ajungem si la mare... Pana atunci, iata recomandarile Eva.ro pentru luni, 3 august:

Un weekend plin de distractie

Daca nu ajungi la mare in acest sfarsit de saptamana, te poti distra si in Bucuresti. Iata recomandarile Eva.ro pentru 1-2 august:

Daca e vineri, e weekend!

Este oficial - incepe inca un weekend fierbinte! Ne distram si in Bucuresti, dar si la malul marii. Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 31 iulie: