Ce faci luni?

Iata ca s-a terminat weekend-ul, dar dorinta tuturor este sa se relaxeze si sa se distreze, in putinul timp pe care-l au la dispozitie in timpul saptamanii.
Iata ca s-a terminat weekend-ul, dar dorinta tuturor este sa se relaxeze si sa se distreze, in putinul timp pe care-l au la dispozitie in timpul saptamanii. Pentru ca ne place sa venim in intampinarea ta, iata care sunt propunerile de petrecere a timpului liber, pentru ziua de luni, 24 august.

Pentru inceput te invit sa mergi la Baneasa Drive in Cinema. Acolo ruleaza pelicula G. I. Joe, un film care a cucerit America, si care-i are in distributie pe Sienna Miller si pe Dennis Quaid. Productia incepe la ora 21.30.

In continuare poti merge la un concert.
Charly Fiasco iti da intalnire in Suburbia, incepand cu ora 20.00. Pe scena va mai urca trupa Fingering Joanna. Tot de muzica vei avea parte si daca ajungi in Revenge club, incepand cu ora 22.00.

"Cum Revenge este lumea noastra...si lumea noastra este putin diferita...la noi este weekend. Cei care nu s-au distrat destul la sfarsit de saptamana pot  veni sa petreaca alaturi de noi in fiecare luni"
, aceasta este deviza organizatorilor. Sparge monotonia inceputului de saptamana cu Dj O.N.K.A.
Intrarea libera!

Alte recomandari pentru ziua de luni, oferite de site-ul 1801.ro.

Teatru Dublu sau Nimic

Party Daca e luni, e Blues
23 August 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod