Ce faci luni?

Iata ca weekend-ul s-a terminat si incepe o noua saptamana de munca, aglomeratie, telefoane, mail-uri si lista poate continua.
Iata ca weekend-ul s-a terminat si incepe o noua saptamana de munca, aglomeratie, telefoane, mail-uri si lista poate continua. Eu iti propun sa treci peste toate astea si sa-ti rezervi o portie de relaxare in oras.

Daca vrei sa alegi un film, ai face bine sa mergi sa vezi pelicula "Fantomele Fostelor Iubite". Cu mai multe comedii romantice de succes in filmografie, Mark
Waters (Freaky Friday, Mean Girls, Just Like Heaven) ni-l prezinta acum pe Connor Mead, (Matthew McConaughey) un burlac care, aflat in ajunul nuntii fratelui sau mai mic, incepe sa fie bantuit de fantomele fostelor iubite.
Sursa: Cinemagia.ro.

Filmul ruleaza la cinema Starplex, luni, 10 august, la 15:40 17:40.

Daca nu vrei sa mergi la film, 1801.ro iti recomanda o piesa de teatru. UpStage continua, cu al doilea spectacol din seria "teatrul care rastoarna". Numai ca de data asta nu mai vorbim de talente si de reusita si de drama, ca in "Ne place fara efort", ci despre barbati. "Totul despre ei", un spectacol scris si jucat de femei care rastoarna toate miturile despre barbati, dar care de fapt nu rastoarna nimic, doar spune adevarul in fata.
Ca barbatii sunt asa si pe dincolo, ca fac, ca dreg, ceea ce pana si noi barbatii producatori ar trebui sa avem mai des co... tupeul sa recunoastem.

Si uite cum au scris Clara Flores Aguillera si Antoaneta Zaharia, si joaca Clara Flores, Oana Radu, Irina Ivan si... Clara Flores ca sa ne zica ce si cum cu barbatii astia. Totul despre ei, luni 10 august, de la ora 20.00, in Club Control. Un spectacol in cadrul UpStage - Teatrul care rastoarna, o productie Kult Media. Nici petrecerile nu sunt de lepadat.
Esti asteptata in 100 Crossroads, de la ora 18:30 pentru ca "Daca e luni, e Blues".

Sau:
Party Dj O.N.K.A @ Revenge Club
9 August 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod