Spectacole, improvizaţie şi fotografie pentru astăzi, 20 octombrie

Miercuri, 20 octombrie, te relaxezi cu câteva spectacole de teatru, un show de improvizaţie şi o plimbare vizuală prin Bucureştiul de ieri.

Ce faci azi?

Dacă nu ţi-ai făcut planuri, îţi propunem noi câteva evenimente. Iată cu ce te poţi delecta marţi, 19 octombrie:

Hai la Cesaria Evora!

Mai ai timp să îţi achiziţionezi bilete la Cesaria, iar dacă nu vrei să mergi să o asculţi, du-te la o piesă de teatru sau la o petrecere. Iată recomandările pentru luni, 18 octombrie:

În weekend mergem la concert Jennifer Rush

Eşti în Bucureşti weekendul acesta? Dacă da, află că te aşteaptă 2 zile încărcate de evenimete. Iată ce îţi recomandă Eva.ro.

Azi mergem la concert David Guetta

Am adunat pentru tine cele mai bune evenimente ca să ai de unde alege. Iată care sunt recomandările Eva.ro

Joi - teatru, cultură indiană şi AnimEst

Astăzi, 14 octombrie, te delectezi cu Festivalul Culturii Indiene, te relaxezi cu un spectacol de teatru, apoi te distrezi la o petrecere în Club Control.

Miercuri mergi la film, teatru şi karaoke

Iată-ne ajunse la mijloc de săptămână şi ne-am cam plictisit. Ce putem să facem în această situaţie? Ne distrăm, ne relaxăm şi ne simţim bine...

O zi de marţi plină...

... de voie bună. Mergem la Festivalul Namaste India, la un show de comedie şi la un concert. Iată recomandările Eva.ro pentru marţi, 12 octombrie:

Luni este zi de relaxare

Weekend-ul a trecut. Ai nevoie de relaxare pentru a te pregăti de săptămâna care tocmai a început. Iată ce îţi recomandă Eva.ro pentru această săptămână

Petrece un weekend relaxant

Sâmbătă, 9 octombrie şi duminică, 10 octombrie ai seri cu orgă la Casa Radio, concert Nicola Piovani, concert Byron sau un festival de jazz. Alegerea îţi aparţine!

Astăzi ai stand-up comedy şi Anim'est

Vineri, 8 octombrie, te delectezi cu "Iluzionistul", apoi te distrezi cu un stand-up comedy şi Reinspiring Silver Nights.

Azi, o zi cu mult teatru

Joi, 7 octombrie 2010, te invităm să te relaxezi la spectacolele de teatru "Zaruri şi cărţi" şi "Ai toată viaţă înainte!", dar şi să discuţi despre problema drogurilor, la "Why Legalize?".

Distracţie la mijloc de săptămână

Miercuri mergem la concerte. Iată recomandările Eva.ro pentru miercuri, 6 octombrie:

Marţi cântăm alături de Morcheeba

Chiar dacă nu mai este weekend şi suntem în plină săptămâna, asta nu înseamnă că nu avem ocazii de a petrece. Iată câteva dintre evenimentele pe care ţi le recomandă Eva.ro.

Şi luni avem petreceri

Dacă ai trecut de weekend cu bine şi te-ai relaxat pe deplin este cazul să îţi faci un program pentru diseară. Ai petrecere rock, concert Karma, spectacol şi festival de teatru pentru copii.

Sport şi muzică. Un weekend aglomerat

Fie vremea cum o vrea, noi avem treabă în acest sfârşit de săptămâna. Să vedem despre ce este vorba...

Ne pregătim de weekend

Gata! Săptămâna e pe sfârşite şi distracţia începe! Iată recomandările Eva.ro pentru prima zi de octombrie:

Joi ne pregătim de weekend

Filme, spectacole, festivaluri, petreceri sunt doar câteva dintre evenimentele care te pregătesc de weekend. Află recomandările Eva şi întocmeşte-ţi programul pentru joi.

Miercuri mergem la concert Direcţia 5

Ai concert, festival de film sau spectacol de percuţie. Alege din recomandările Eva.ro

Film, expoziţie şi un recital

Acestea sunt propunerile noastre pentru ziua de marţi, 28 septembrie. Dacă vrei să te relaxezi poţi merge la film, te poţi delecta privind piesele dintr-o expoziţie sau poţi asculta un recital de pian.