Festivalul Filmului Francez si multa muzica

Cam asa suna ziua de joi, daca te hotarasti sa iesi in oras. Bunaoara, incepe cea de-a 13-ea editie a Festivalului Filmului Francez.

Program la mijloc de saptamana

Pentru aceasta miercuri iti propunem cateva proiectii, scurtmetraje si targul de carte Gaudeamus.

Marti e zi de distractie

O alta saptamana, alte distractii. Iata recomandarile Eva.ro pentru marti, 24 noiembrie:

Distractia de luni

Iata ca a trecut weekend-ul si a venit vremea sa ne mobilizam pentru saptamana care va urma. Dar inainte sa ne gandim la serviciu, de ce nu ne-am face planul pentru distractia de dupa.

Hai in weekend, distractia te asteapta!

Acesta este indemnul pe care ti-l da Eva.ro. Ingrediente ar fi destule: concerte, piese de teatru, petreceri..., de toate pentru toti, numai in casa sa nu stati.

Pregatire pentru distractie

Pentru ca weekend-ul este foarte aproape, iti faci "incalzirea" pentru distractie inca de vineri. Iata care sunt evenimentele pe care ti le propunem pentru vineri, 20 noiembrie:

Daca e joi, mergem la concertul lui Mihai Margineanu

Ignoram vremea urata si mergem la un spectacol, o piesa de teatru si la un concert. Iata recomandarile Eva.ro pentru joi, 19 noiembrie:

Relaxare intr-o zi de miercuri

Pentru ca vremea este atat de urata, o piesa de teatru si o discutie la o cana de ceai te pot incalzi.

O zi plina de concerte!

Marti, 17 noiembrie, te delectezi cu concerte sustinute de byron, Alexandrina, Spitalul de Urgenta, Hi-Q si Lu Cozma&Sorin Romanescu, dar si cu spectacole si evenimente din cadrul Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical.

Incepem saptamana cu zambetul pe buze

Chiar daca este luni, nu trebuie sa uitam sa ne distram. Cu zambetul pe buze si capul sus, incepem o noua saptamana. Iata recomandarile Eva.ro pentru luni, 16 noiembrie:

Ce faci in weekend?

Dupa o saptamana plina imi inchipui ca simti nevoia sa te relaxezi. Numai bine ca oferta este variata.

Vineri 13, zi plina de distractii

Nu e cazul sa te sperii ca e vineri 13. E o zi ca oricare alta, in care trebuie sa ne distram. Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 13 noiembrie:

Joi, zi de spectacole

Festivalul International al Artelor Spectacolului Muzical, "Viata e frumoasa", este primul de acest gen din Romania.

Teatru, film si multa distractie

Acestea sunt planurile pe care trebuie sa le ai pentru ziua de miercuri. Daca ar fi sa ma gandesc care este ordinea recomandarilor, ti-as spune ca cel mai bine ar fi sa mergi la Teatrul National I.L.Caragiale - Sala Amfiteatru -, unde se joaca piesa "A patra sora".

Program de marti

In aceasta zi de marti te relaxezi la un film sau la un spectacol de teatru, in functie de preferinte. Iti propunem spectacolul "Flori, filme, fete sau baieti", de Mimi Branescu, la Teatrul Act si filmul "Amintiri din Epoca de Aur 2 - Dragoste in timpul liber".

Inceput lejer de saptamana

Chiar daca e luni, trebuie sa gasim si cateva motive de bucurie. Primul este un spectacol ShowTime in Club Fabrica, iar al doilea este o seara in stil german.

Weekend de sarbatoare

Cu siguranta vei avea pe cine sa sarbatoresti in acest weekend, cu ocazia Sfintilor Mihail si Gavril. Este imposibil sa nu ai o runda sau un prieten care poarta unul dintre aceste nume.

Vineri mergem la concertul Sandrei

Nu poti rata acest eveniment! Artista a lansat un nou album si a venit sa il prezinte si in Romania. Daca nu vrei sa mergi la acest concert, exista alte evenimente. Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 6 noiembrie:

Film, muzica si multa veselie

Acestea sunt recomandarile pe care Eva.ro ti le face pentru ziua de joi.

O zi cu teatru si film

Miercurea aceasta vezi o piesa de teatru la Teatrul Foarte Mic si un fil documentar la Muzeul Taranului Roman.