Ne pregatim de weekend

Ti-ai facut planuri pentru acest sfarsit de saptamana? Nu inca? Eva.ro ti-am pregatit cateva recomandari pentru vineri, 27 noiembrie:
Ti-ai facut planuri pentru acest sfarsit de saptamana? Nu inca? Eva.ro ti-am pregatit cateva recomandari pentru vineri, 27 noiembrie:


Festivalul International de Film DaKINO - editia a 19 a


Locatie: Scala
Cand: 27 - 29 noiembrie, incepand cu ora 10.30

Festivalul International de Film DaKINO este primul eveniment cinematografic international din Romania, care reuneste profesionisti din domeniul cinematografic si domeniile conexe.

DaKINO este primul Festival de Film din Romania, putandu-se lauda la aceasta editie cu experienta a 19 ani de cinematografie. In acelasi timp a fost si una dintre primele manifestari internationale de scurtmetraj din Europa de Est.

Pentru noua generatie de regizori romani (Cristian Mungiu, Cristian Nemescu, Alexandru Solomon, Napoleon Helmis, Corneliu Porumboiu, Hanno Hoefer, Tudor Giurgiu, Florin Iepan si multi altii) DaKINO a facut primul pas premiindu-le creatiile ce ulterior s-au remarcat si in strainatate.

In ceea ce priveste oaspetii veniti din strainatate, DaKINO a fost un trendsetter, incantandu-si publicul cu cineastii cei mai cunoscuti ai perioadei : Costa Gavras, Bertrand Tavernier, Charlotte Rampling, Giuliano Gemma, Cristopher Lambert, Emir Kusturica, Goran Bregovic, Anthony Minghella si multi altii.

Vineri, 27 noiembrie
  • 15.00 - 17.00 - Competitie scurtmetraj
  • 17.00 - 18.30 Addicted to plastic - competitie documentar
  • 19.00 - 20.45 Planet 51
  • 21.00 - 23.30 Deschidere DaKINO 2009: "Looking for eric", de Ken Loach



Piesa de teatru "Ivan Turbinca"


Locatie: TNB - Sala Mare
Ora: 19.00

Regia: Ion Sapdaru
Coregrafie: Victoria Bucun
Distributia: Daniel Badale, Eduard Adam, Afrodita Androne, Irina Cojar, Cristina Cretu, Victoria Dicu, Razvan Hincu, Rodica Ionescu, Florin Lazarescu, Dana Lupu, Brandusa Mircea, Axel Moustache, Orodel Olaru, Florentina Tilea, Oana Vanatoru
Pret, bilete: 30 lei, 25 lei, 16 lei, 6 lei.


Concert PUYA


Locatie: Bamboo
Ora: 23.00

Ultimul si cel mai nou album al artistului, “Romanisme” a revolutionat industria muzicala romaneasca printr-un nou sound, beat-uri surprinzatoare si o imbinare originala de stiluri. Puya este un artist desavarsit ce va incanta publicul cu cele mai bune piese ale sale si nu in ultimul rand cu cel mai recent succes al sau “Change”.

Intrarea este libera.

Eveniment recomandat de 1801.ro.
26 Noiembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod