Teatru, film si multa distractie

Acestea sunt planurile pe care trebuie sa le ai pentru ziua de miercuri. Daca ar fi sa ma gandesc care este ordinea recomandarilor, ti-as spune ca cel mai bine ar fi sa mergi la Teatrul National I.L.Caragiale - Sala Amfiteatru -, unde se joaca piesa "A patra sora".
Acestea sunt planurile pe care trebuie sa le ai pentru ziua de miercuri. Daca ar fi sa ma gandesc care este ordinea recomandarilor, ti-as spune ca cel mai bine ar fi sa mergi la Teatrul National I.L.Caragiale - Sala Amfiteatru -, unde se joaca piesa "A patra sora". Asadar, miercuri, incepand cu ora 19.00, ai intalnire cu Mircea Albulescu, Simona Bondoc, Amalia Ciolan, Dragos Ionescu, Ovidiu Cuncea, o parte dintre actorii distribuiti in aceasta piesa.

Spectacolul dureaza 3 ore, iar preturile biletelor sunt urmatoarele 30 RON; 25 RON; 16 RON (randul 8, sect. B + C).

Alte piese de teatru recomandate de 1801.ro:

INTERZIS SUB 18 ANI
LA TRAVIATA

Puya vine in club Fabrica

Odata cu lansarea noului single "Change", Puya pleaca in cel de-al doilea turneu national de cluburi. Pe parcursul a doua luni, CHANGE TOUR 2009 se va opri in cluburi din 23 de orase ale tarii, Puya incercand sa convinga publicul prezent la evenimente sa nu mai acorde atentie vedetelor de carton atat de mediatizate in ultima vreme.

"Daca publicul nu s-ar mai uita televiziunile nu ar mai acorda atata atentie non-valorilor. Din pacate, in 2009 se pare ca nu mai exista spatiu de mediatizare si pentru oameni cu adevarat valorosi", declara artistul.

In CHANGE TOUR 2009, pe langa celebrele piese lansate alaturi de La Familia, PUYA prezenta si piesele din albumele ROMANISME 1 si 2, avandu-i alaturi pe DJ Grass si DJ Wicked.

"O sa fie un party de aproximativ 3 ore unde sper ca ne vom distra impreuna cu publicul", continua Puya.

Miercuri 11 NOIEMBRIE
ORA 22:00
INTRAREA 20 LEI.

La final, dar nu pe ultimul loc este o petrecere binemeritata. "The New Sound of Suburbia" este evenimentul cel mai asteptat, la capitolul petreceri, pentru ziua de miercuri. Nebunia incepe la ora 21.00, iar intrarea costa 10 lei (un shot inclus).

Alte petreceri pe ordinea de zi:

Party Comic Wednesday la Plach
Party Anii 80 @ Club A
10 Noiembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod