Weekend de sarbatoare

Cu siguranta vei avea pe cine sa sarbatoresti in acest weekend, cu ocazia Sfintilor Mihail si Gavril. Este imposibil sa nu ai o runda sau un prieten care poarta unul dintre aceste nume.
Cu siguranta vei avea pe cine sa sarbatoresti in acest weekend, cu ocazia Sfintilor Mihail si Gavril. Este imposibil sa nu ai o runda sau un prieten care poarta unul dintre aceste nume. Ca sa va distrati cat mai bine sau sa va relaxati si sa va incarcati bateriile, iti prezentam mai jos cateva dintre evenimentele acestui sfarsit de saptamana.

Festivalul National de Teatru - Editia a XIXa - Ziua 8


Sambata ai o zi plina de teatru si dezbateri, in cadrul Festivalului National de Teatru - Editia a XIXa. Iata care va fi programul pentru cea de-a opta a zi a Festivalului:

11:00
Libraria Carturesti Verona
"Teatrul romanesc dupa 20 de ani: deschideri, personalitati, influente, tendinte", dezbatere realizata in colaborare cu AICT - sectia romana.

16:30
Libraria Carturesti Verona
"Cu Ion Caramitru de la Hamlet la Hamlet si mai departe", de Mircea Morariu; Editura Fundatia Culturala „Camil Petrescu”; Volum editat cu sprijinul AFCN si UNITER
"Dramaturgi israelieni de azi", antologie (selectie si traducere) de Ada-Maria Ichim; Editura Fundatia Culturala „Camil Petrescu”; Volum editat cu sprijinul Teatrului Odeon , al Ambasadei Statului Israel la Bucuresti si al Institutului Israelian de Teatru (Teatrul Cameri din Tel Aviv)
"Dinu Kivu, rezistenta prin teatru", antologie de texte critice (selectie) de Ionut Kivu si Luminita Vartolomei; Editura Fundatia Culturala „Camil Petrescu”

18:00
Teatrul Bulandra, Sala Toma Caragiu
"Lear", de William Shakespeare, regia Andrei Serban; Teatrul „L.S.
Bulandra” din Bucuresti - 3h 45min (cu pauza)

18:00
Teatrul Odeon
"Moartea lui Danton", de Georg Büchner, regia Mihai Maniutiu; Teatrul Maghiar de Stat din Cluj - 1h 45min (fara pauza)

19:00
Teatrul Bulandra, Sala Izvor
"Die kahle Sängerin / Cantareata cheala", de Euge`ne Ionesco, regia Alexandru Dabija; Teatrul German de Stat din Timisoara - 1h 10min (fara pauza)

19:00
Teatrul Bulandra, Sala Izvor
"Clone of Die kahle Sängerin / Cantareata cheala", de Euge`ne Ionesco, regia Alexandru Dabija; Teatrul German de Stat din Timisoara - 1h 10min (fara pauza)

21:30
Teatrul Bulandra, Sala Izvor
"Die kahle Sängerin / Cantareata cheala", de Euge`ne Ionesco, regia Alexandru Dabija; Teatrul German de Stat din Timisoara - 1h 10min (fara pauza)

22:00
La Scena
"Hipioti si Bolsevici", de Amiel Gladstone, regia Felix Crainicu; Teatrul Arca din Bucuresti - 1h 20min (fara pauza)

22:00
Sala Elvira Popesco, Institutul Francez
"Cele doua calatorii ale lui Jacques Lecoq / Les deux voyages de Jacques Lecoq", film documentar pus la dispozitia cinematecii de catre doamna Fay Lecoq; Cinemateca ArtHoc

Targul de Sfintii Mihail si Gavril


Muzeul National de Geologie organizeaza de Sfintii Mihail si Gavril expozitia cu vanzare de bijuterii, cristale si pietre semipretioase. Vor fi expuse spre vanzare un numar mare de piese unicat alaturi de nepretuitele flori de mina.

Colectionarii Asociatiei Mineralogilor, Paleontologilor si Gemologilor Amatori din Romania vor fi prezenti pentru a furniza celor interesati informatii despre stabilizarea campului energetic, purificarea prin cristaloterapie si proprietatile esantioanelor expuse.

Muzeul National de Geologie
Taxa de acces: 4 lei/redus, 7 lei/adult.
Intre orele 10.00 - 18.00

Good old time music


Duminica te delectezi cu muzica buna din alte vremuri in 100 Crossroads, la petrecerea Good old time music, ce va incepe de la ora 19.00.

100 Crossroads
duminica, 8 noiembrie, ora 19.00
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
6 Noiembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod