Teatru si Metal Forever

Luni, 27 septembrie, te relaxezi cu cateva spectacole de teatru si o seara de Metal Forever.

Un weekend plin de distracţie

Mergem la cros, la spectacole, la Bucharest Food Festival... avem destule oferte. Tu ce alegi? Iată recomandarile Eva.ro pentru weekendul 25-26 septembrie:

Vineri începe Bucharest Food Festival

Fă-ţi încălzirea pentru weekend! Iată ce îţi recomanda Eva.ro.

Joi mergem la Oktoberfest

Avem Oktoberfest, concert Urma, concert de jazz, inaugurarea primei case de hârtie. Tu alegi! Iată recomandările Eva.ro

Teatru, scurtmetraje şi muzică din anii '80

Miercuri, 22 septembrie, te relaxezi cu scurtmetraje, o noapte cu muzica din anii '80 si cateva spectacole de teatru. Iata care sunt propunerile noastre:

Hai la concertul Guns n'Roses!

Nu poţi rata un asemenea eveniment, chiar dacă vremea nu este tocmai bună. Iată recomandarile Eva.ro pentru marţi, 21 septembrie:

Luni, cu bastonul prin Bucureşti

Te invit la o plimbare prin Bucureşti, o petrecere sau un workshop pentru cei pasionaţi de meditaţie. Iată care sunt recomandările Eva.ro pentru luni, 20 septembrie:

Pregăteşte-te pentru un weekend plin!

Târg ţărănesc, petrecere, flamenco şi expoziţie Dracula, de toate pentru toţi. Şi nu uita de Zilele Bucureştiului. Alege din recomandările Eva.ro

Biciclete în noapte, teatru, filme şi concerte

O vineri plină de evnimente interesante. Dacă mai pui la socoteală că în această perioadă sunt şi Zilele Bucureştiului, rezultatul este un început de weekend perfect!

Ne vedem joi...

... la o lansare, un concert şi o piesă de teatru. Iată recomandarile Eva.ro pentru joi, 16 septembrie:

Distracţie la mijloc de săptămână

Avem două concerte şi o piesă de teatru. Ce alegi? Iată recomandările Eva.ro pentru miercuri, 15 septembrie:

Marţi petrecem

Şi ce dacă e marţi? Asta nu înseamnă că trebuie să stai în casă. Evenimente sunt multe, iar Bucureştiul e mare. Iată câteva evenimente care te pot scoate din depresia de toamnă:

Începe săptămâna în forţă!

Te aşteptăm la o petrecere în stil Woodstock, filme pe care le poţi viziona pe terasă sau un film documentar despre meniuri de război.

Un weekend plin...

... de evenimente frumoase! Concerte de muzică bizantină, târg vintage şi handmade la Uranus 144, plimbări in aer liber pentru sănătate, iar lista continuă.

Ce faci vineri?

O întrebare pe care, probabil, că ţi-o adresezi şi tu, ţie. Iată câteva idei...

Joi mergem la ... Micul Paris

Vedem un concert, o piesă de teatru, bem un ceai şi ascultăm muzică sud-americană. Iată recomandările pentru joi, 9 septembrie:

Miercuri - concerte, spectacole şi proiecţii

Miercuri, 7 septembrie, poţi să sărbătoreşti alături de Club A cei 40 de ani de existenţă, poţi să vezi proiecţii TIFF la Uranus 144 sau să râzi la "Insomniacii", în Old City.

Marţi - stand up comedy şi festivaluri

Nu uita de festivalul ceaiului şi cafelei sau de ArtBoulevard - Bucharest Summer Urban Fest din Parcul Tineretului! Iată care sunt recomandările Eva.ro ...

Luni - festival si spectacole

Pentru luni, 6 septembrie, iti propunem sa te relaxezi la o cafea aromata sau un ceai delicios si sa te delectezi cu doua spectacole de teatru.

Weekend cu vintage, handmade şi design floral

Noi îţi propunem să participi la un atelier de design floral, să faci cumpărături la un târg vintage şi unul handmade şi să te relaxezi la un spectacol în parcul Moghiros.