Ne vedem joi...

... la o lansare, un concert şi o piesă de teatru. Iată recomandarile Eva.ro pentru joi, 16 septembrie:
... la o lansare, un concert şi o piesă de teatru. Iată recomandarile Eva.ro pentru joi, 16 septembrie:

Lansare EP Uma Swan

Underworld
Ora - 21:00


Formaţia bucureşteană de noise pop/alternative/shoegaze Uma Swan îşi lansează EP-ul de debut.

Intrarea costa 10 lei.

Concert al grupurilor Iza şi Ardealul

Muzeul Ţăranului Român
Ora - 19:00


Grupul Iza din Maramureş este un ansamblu cu totul special în România, construit în cursul ultimilor ani din ţărani tineri, rude şi prieteni, care şi-au dorit să devină artişti de scenă dar care, în acelaşi timp, au refuzat deliberat să se conformeze modelului de ansamblu folcloric consacrat în România (un model similar cu cel care a funcţionat şi funcţionează încă în toate ţările est-europene). Instrumentiştii sunt cu toţii muzicieni populari profesionişti, angajaţi curent pentru petrecerile rurale şi chiar urbane din Maramureş.

 
Grupul Ardealul din Gherla condus de Emil Mihaiu, cel mai bun ceteraş al Transilvaniei centrale. Emil e originar dintr-un sat ardelenesc cu populaţie mixtă: Buza. A învăţat să mânuiască vioara de la un consătean ţigan, de la care a deprins totodată şi muzicile locului. Mai târziu, ca instrumentist matur şi cu reputaţie în continuă creştere, Emil s-a îmbogăţit cu cântări noi, prinse de la alţii sau create de el însuşi.
Preferinţa sa personală se îndreaptă spre tradiţionale, cele pe care le cântă în concerte - în special în cele pe care le susţine în străinătate, întotdeauna împreună cu colegii şi prietenii săi din grupul Ardealul.

Piesa de teatru: Şi caii se împuşcă, nu-i aşa?

Lăptăria Enache
Ora - 21:00


de Horace McCoy.
Regia: Chris Simion.
Scenografia: Adina Mastalier.
Coregrafia: Carmen Cotofana.
Cu: Maia Morgenstern, Antoaneta Cojocaru, Tudor Aaron Istodor, Ela Ionescu, Cuzin Toma, Gabriel Fătu, Carmen Lopazan, Ioana de Hillerin, Mihai Marinescu, Cristi Hogaş.

Cost bilet: 25 lei (biletele se găsesc la bar - Lăptaria Enache, et IV Teatrul Naţional)
15 Septembrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod