Joi mergem la ... Micul Paris

Vedem un concert, o piesă de teatru, bem un ceai şi ascultăm muzică sud-americană. Iată recomandările pentru joi, 9 septembrie:
Vedem un concert, o piesă de teatru, bem un ceai şi ascultăm muzică sud-americană. Iată recomandările pentru joi, 9 septembrie:

Concerul "Micul Paris"

El Primer Comandante
Ora: 21.00

Joi seara ne delectăm cu un concert Micul Paris, o trupă care jonglează cu genurile muzicale fără a adopta eticheta unuia singur.
Invitat special : Marius Rosiu
Rezervari: 0729 733 042

Intrarea 10 lei

Piesa de teatru "Fata care vede prin haos"

Teatrul Arca
Ora: 20.00


Spectacol recital, scenariu după volumul de versuri cu acelaşi nume al Mariei Calciu
Cu: Ana Calciu
Regia: Malina Andrei
Rezervari: 0727.795.380 sau online pe lascena.ro
Pret bilet: 20 lei

Mate şi muzică sud-americană

Serendipity
Ora: 21.00

Ceainăria Serendipity te invită să te delectezi cu muzică bună si să savurezi un mate argentinian şi alte ceaiuri parfumate la concertul Los Negros, “Montevideo a Buenos Aires”.

Proiectul muzical Los Negros este alcătuit din doi muzicieni tineri, dar cu o bogată experienţă artistică: Gilberto Ortega şi Lucas Molina. Ortega are o bogata experienţă cu instrumentele muzicale de percuţie: a cântat cu mari orchestre de muzică populară din Cuba şi a participat la mai multe festivaluri şi concursuri în Europa, Canada, Japonia, Mexic, Chile şi Jamaica.
Din 2006 trăieşte în România şi participă la mai multe proiecte muzicale la nivel naţional. Lucas Molina este originar din Buenos Aires, Argentina şi este unul dintre cei mai buni dansatori şi interpreţi de flamenco din România.

Evenimentul are loc în cadrul TEA&COFFEE Festival, care are drept scop promovarea consumului de ceai şi cafea şi aducerea în actualitate a tradiţiilor şi ritualurilor servirii lor.

Intrarea pentru acest eveniment este liberă, iar rezervările se fac la adresa events@serendipity-tea.ro.
8 Septembrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod