Ne pregatim de Paste

Cateva targuri si un concert. Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 2 aprilie:

Un 1 aprilie pe bune, cu Proconsul

Asta este una dintre propunerile noastre pentru ziua de joi a acestei saptamani.

Miercuri ai party, spectacole si documentare

Targul "Traditii si flori de sarbatori", un party dedicat irlandezilor din intreaga lume, un spectacol de teatru la Hard Rock Cafe si un documentar special. Acestea sunt propunerile noastre pentru ultima zi din luna martie.

Daca este marti, este Girl Power

Iti propun o piesa de teatru la Arca, niste proiectii si cateva cantece ale muntilor. Ce zici? Iata recomandarile Eva.ro pentru marti, 30 martie:

Un weekend inflorit!

Weekend-ul acesta este unul special, pentru ca duminica sarbatorim Floriile! Bineinteles ca le sarbatorim cu multe petreceri, multa muzica si bineinteles, multe flori. Iata care sunt propunerile Eva.ro pentru weekend-ul 27 - 28 martie:

Pregatire pentru weekend!

Pentru vineri, 26 martie, iti propunem Targul de Florii de la Muzeul Taranului, un concert sustinut de Vlaicu Golcea & Midi Overdose, un party Flower Power la Turabo Society Club si spectacolul de teatru "Aniversarea".

Joi avem concerte si... prosti sub clar de luna

Il ascultam pe Baniciu in Fire, apoi dansam putin ragga si ska cu El Negro in Expirat si, daca avem destul timp, mergem sa vedem ce pot face "Prostii sub clar de luna". Iata recomandarile Eva.ro pentru joi, 25 martie:

Film, teatru si improvizatie

In aceasta miercuri te delectezi cu Alice in Tara Minunilor, cu un concert Urma, cateva spectacole de teatru si un show de improvizatie.

Teatru, jazz si karaoke

Marti, 23 martie, vezi "Jocul ielelor" la TNB, "Zaruri si carti" la Teatrul Metropolis, te delectezi cu un concert de jazz la Art Jazz Club si apoi te distrezi la o seara de karaoke, in Cafe Deko sau o seara media in Other Side.

Un weekend minunat

Filme, concerte, fitness oriental, Ziua Mondiala a Apei si "Historia de un Amor" de la Manginga - avem destula distractie in acest sfarsit de saptamana. Iata recomandarile Eva.ro pentru weekendul 20-21 martie:

Vineri ai One World Romania si Kilipirim

Vineri, 19 martie, te delectezi cu muzica, party-uri, spectacole de teatru, si apoi te intorci cu picioarele pe pamant pentru o portie de documentare cat se poate de serioase.

Ne vedem joi...

Mergem la un festival de film documentar dedicat drepturilor omului si la cateva concerte. Ce zici? Iata recomandarile Eva.ro pentru joi, 18 martie:

"Cand jucariile spun Pa!", dar si alte evenimente

Nu este cazul sa te impacientezi, nu s-au suparat jucariile pe noi, acesta este numai titlul unei piese de teatru care ruleaza la Teatrul Ion Creanga si este una dintre recomandarile pe care ti le fac pentru ziua de miercuri, 17 martie.

O marti numai cu ceasuri bune

O zi de marti cu spectacole de teatru, o zi in care si tu te poti da in spectacol la microfon. Seara dansezi pe muzica non english.

Luni ai dinozauri si Bloodhound Gang

Incepe saptamana cu o expozitie de dinozauri, o seara folk si un concert de senzatie al celor de la The Bloodhound Gang. Iata recomandarile Eva.ro pentru luni, 15 martie:

Anahi si voie buna in weekend

Chiar daca vremea "nu lucreaza" in interesul nostru, nu trebuie sa ne speriem si sa refuzam sa iesim din casa.

Party, dans si film

Incepi weekendul cu Friday Dance Science, filme bune si dansuri nenumarate. Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 12 martie:

Ce faci joi?

Joi ai la dispozitie o multime de evenimente dintre care poti alege sau, daca ai timp suficient, nu ar fi rau sa le "bifezi" pe toate! Iata ce iti propunem:

Relaxare la mijloc de saptamana

Miercurea aceasta venim cu o multime de propuneri: spectacole de teatru, stand up comedy, expozitii, jazz. Ramane la alegerea ta cu ce anume te delectezi...

O zi de marti cu trei ceasuri bune

E frig afara, zapada multa si inceput de saptamana la job, dar distractia nu trebuie uitata... Iata recomandarile Eva.ro pentru marti, 9 martie: