Ce faci joi?

Joi ai la dispozitie o multime de evenimente dintre care poti alege sau, daca ai timp suficient, nu ar fi rau sa le "bifezi" pe toate! Iata ce iti propunem:
Joi, 11 martie, ai la dispozitie o multime de evenimente dintre care poti alege sau, daca ai timp suficient, nu ar fi rau sa le "bifezi" pe toate! Iata ce iti propunem:

Festivalul Filmului German


Festivalul Filmului German va include joi, 11 martie, urmatoarele proiectii:

11:00 Micul Rege Macius/Der kleine Konig Macius film de animatie de Lutz Stutzner si Sandor Jesse, 2008, Germania, 83 min. Pentru 4+.
18:00 Toti ceilalti / Alle Anderen un film de Maren Ade, 2009,Germania, drama, 119 min.
20:30 Ciresii infloriti / Kirschbluten - Hanami un film de Doris Dörrie, 2008, drama, 127 min.


Festivalul Filmului German
NCRR (Noul Cinematograf al Regizorului Roman)
11 - 14 martie 2010


Jean Luc Ponty & Band


Provenind dintr-o familie de muzicieni francezi (tatal canta la vioara, mama la pian), Jean Luc Ponty a studiat muzica la Conservatoire National Superieur de Musique de Paris iar dupa absolvire a cantat timp de trei ani in prestigioasa orchestra Concerts Lamoureux.

De-a lungul carierei sale, Jean Luc Ponty a colaborat cu artisti precum: Frank Sinatra, Elton John, Chick Corea, John McLaughlin, Al Di Meola si a sustinut concerte in toata lumea (America de Sud, S.U.A, Canada, India, Franta, Germania, Austria, Ungaria, Lituania, Rusia, Italia etc.).

Pentru a treia oara in Romania, dupa Timisoara si Stufstock, dar prima data la Bucuresti, Jean Luc Ponty va canta insotit de William Lecomte (keyboards), Guy Akwa Nsangue (bass) si Damien Schmitt (tobe).

Pret/ bilete :
Categoria VIP: 400 lei
Categoria I: 300 lei
Categoria II: 200 lei
Categoria III: 100 lei

Jean Luc Ponty & Band
Sala Palatului
Joi, 11 martie ora 20:00


"Veronica nu se hotaraste!"


Comedie de Alexandra Bacanu si Andreea Chindiris.
Cu: Raluca Balaci, Nicholas Catianis, Antonio Predescu, Victor Tapeanu si Stefan Predescu.
Un spectacol de Alexandru Robert Nagy.

"Veronica nu se hotaraste!"
The Light Cinema
Joi, 11 martie ora 21:00
Intrarea 10 lei


Electronic Anarchy


Un eveniment inedit ce va avea ca punct central muzica underground din registrul electronic, de la trip-hop (portishead) la jungle (Prodigy) si drum'n bass (Pendulum).

Evenimentul va include un experiment vizual cu proiectii coordonat de BlueSCREEN. De prima parte a serii de muzica se va ocupa Seka (sekazone events) preluand apoi stafeta DazeCraft (drum 'n bass / New Medicine).

Electronic Anarchy
Obey Club
Joi, 11 martie ora 20:00
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod