Anahi si voie buna in weekend

Chiar daca vremea "nu lucreaza" in interesul nostru, nu trebuie sa ne speriem si sa refuzam sa iesim din casa.
Chiar daca vremea "nu lucreaza" in interesul nostru, nu trebuie sa ne speriem si sa refuzam sa iesim din casa. Poti sa-ti faci planurile pentru weekend si sa o sfidezi, poate asa se decide iarna sa plece de la noi.

De exemplu, poti merge la concertul pe care o sa-l sustina Anahi in Bucuresti. Evenimentul se intampla sambata, 13 martie, la Sala Palatului, cu incepere de la ora 20.00. A trecut printr-un cutremur devastator, dar nimic nu o va impiedica sa fie alaturi de fanii sai! ANAHI a fost surprinsa de cataclismul din Chile, ea aflandu-se acolo pentru a juriza un concurs. Desi foarte impresionata de tragediile prin care au trecut familiile victimelor, ANAHI a gasit puterea sa treaca peste aceasta perioada dificila si sa continue turneul mondial, "Mi Delirio World Tour". Sprijinita de iubirea pe care fanii i-au aratat-o, ANAHI le promite un spectacol de neuitat.

Biletele pentru acest concert, cu preturi cuprinse intre 250 si 50 RON, pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, Germanos si Vodafone, de la casa de bilete a Salii Palatului, magazinul Muzica, librariile Carturesti, si on-line de pe site-urile www.biletoo.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.vreaubilet.ro,www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro si www.blt.ro.

Daca nu-ti place muzica artistei, poti merge la o petrecere in club Maya.
Evenimentul incepe la ora 21.00
. ALL TIME HITS PARTY petrecerea saptamanii, distractie maxima, fericire exagerata si zbenguiala pana in zori in fiecare Sambata doar in Club Maya. Atmosfera te cucereste, dansezi, razi, canti, savurezi cocktail-uri delicioase, esti uimit de shotu-rile incendiare, muzica nu te lasa sa te asezi jos nici un minut, animatoarele te ametesc.

Tot sambata poti merge sa participi la evenimentele organizate in Liberty Center.

Campania "Primavara rasare distractia!", continua la Liberty Center in weekend-ul 13-14 martie, cu noi evenimente dedicate vizitatorilor complexului, ce se vor desfasura sub semnul veseliei si al bunei dispozitii. Nu vor lipsi spectacolele de dans si evenimentele interactive, iar duminica seara va aduce un concert al fetelor de la Roller Sis.

Astfel, sambata, 13 martie, de la 18:00, trupa Muschetarii va sustine un nou spectacol de teatru cu piesa "Pupaza din tei", pe scena de la etajul al doilea al complexului.
Binecunoscuta poveste va fi urmata de un adevarat maraton de demonstratii de dans apartinand mai multor perechi de dansatori profesionisti, juniori si adulti. Acestia vor incalzi atmosfera pe ritmuri latino-americane si vor invita publicul sa li se alature pe scena, pentru scurte lectii de dans.

Duminica, 14 martie, distractia continua la Liberty Center cu o intalnire cu Arlechino, de la 18:00, care aduce pe scena jonglerii si trucuri impreuna cu invitatul sau, clovnul Zurli. De la 19:00, trupa Roller Sis isi asteapta fanii la concert, urmat de o sesiune de autografe in The Vesper Bar.

Si sambata, si duminica, de la 18:00, artistii Liberty Center ii asteapta pe cei dornici sa isi transforme chipurile in personaje de poveste la noi sesiuni de face painting.

Iata si programul evenimentelor:

Sambata, 13 martie 2010

  • 18.00 – 20.00: sesiuni de face painting
  • 18.00 – 19.00: trupa "Muschetarii" - teatru de papusi pentru copii cu piesa "Pupaza din Tei"
  • 19.00 – 19.30: demonstratii de dans – juniori
  • 19.30 – 20.00: demonstratii de dans– adulti

Duminica, 14 martie 2010
  • 18.00 – 20.00: face painting
  • 18.00 – 19.00: Fii "zurli" cu personajele tale preferate – "Intalnire de poveste cu Arlechino".
    Arlechino impreuna cu clovnul Zurli ii provoaca pe cei mici la trucuri, jonglerii, jocuri si concursuri.
  • 19.00 – 20.00: concert Roller Sis + sesiune de autografe

Tot pe 14 martie poti merge la "Atelier artistic de Duminica - pictam cani!". Intre orele 12.00 si 16.00, la Serendipity , ai la dispozitie vase de ceramica alba si o arga gama coloristica de vopsele speciale, astfel ca iti vei putea personaliza singura cani, boluri sau ghivece de flori. Toate acestea savurand ceaiuri aducatoare de inspiratie!

Alte evenimente la care poti merge duminica:

Party Good Old Times Music
Teatru VISUL UNEI NOPTI de VARA
12 Martie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod