Teatru, muzica si party...

... in prima miercuri dupa post. Au trecut sarbatorile si perioada de dinainte cand cu totii am fost mai... "cuminti", mai rezervati.
... in prima miercuri dupa post. Au trecut sarbatorile si perioada de dinainte cand cu totii am fost mai... "cuminti", mai rezervati. Acum a venit vremea sa repornim motoarele distractiei in putinul timp liber pe care il are fiecare dintre noi.

Prima recomandare este o piesa de teatru. "UNDO' 90" este o adaptare dupa piesa "Do over" de Frederick Stroppel, care se joaca la Teatrul Luni de la Green Hours, miercuri - 7 aprilie, cu incepere de la ora 21.00.

Ai o relatie? Ai probleme? Un simplu UNDO ti-ar prinde foarte bine.
Dennis, un temerar absolvent al Institutului de Proiectii Astrale Shirley MacLine se proiecteaza in anul 1990, in casa primei sale iubite, Lisa. In rolurile principale Andreea Bibiri si Cosmin Selesi.

In aceeasi seara cu incepere de la ora 20.15, Luiza Zan canta la Palatul Ghika muzica buna, intr-un spectacol ales... ... pour les connaisseurs. Taxa de acces este 20 lei. Intrarea este gratuita pentru toti posesorii unui card de membru.

In ceea ce priveste petrecerile, exista cateva pe care nu trebuie sa le ratezi.
De exemplu, KARAOKE PARTY, din club Mayra este una dintre ele. In fiecare miercuri, incepand cu ora 20.30, vei avea parte de veselie maxima, shot-uri uimitoare si surprize intr-un cadru racoros si prietenos departe de caldura de afara, de criza si de griji. Intrare libera.

Alta propunere ar fi si Student Party, din Player Club, incepand cu ora 22.00. In fiecare miercuri seara The Player ti-a pregatit un super party. "Student Party" te asteapta in fiecare saptamana sa-ti iei bonusul de J&B si sa-ti transformi seara in una incendiara de neuitat.
Lumini, dans, muzica, atmosfera vibranta si multe surprize.
6 Aprilie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod