"Cand jucariile spun Pa!", dar si alte evenimente

Nu este cazul sa te impacientezi, nu s-au suparat jucariile pe noi, acesta este numai titlul unei piese de teatru care ruleaza la Teatrul Ion Creanga si este una dintre recomandarile pe care ti le fac pentru ziua de miercuri, 17 martie.
Nu este cazul sa te impacientezi, nu s-au suparat jucariile pe noi, acesta este numai titlul unei piese de teatru care ruleaza la Teatrul Ion Creanga si este una dintre recomandarile pe care ti le fac pentru ziua de miercuri, 17 martie.

Asadar, miercuri mergi cu cel mic la Teatrul Ion Creanga pentru ca incepand cu ora 10.00 puteti urmari piesa "Cand jucariile spun pa!". Intr-o lume invadata de urat si violenta, jucariile din acest spectacol ne vorbesc despre cat de important este sa ne pastram copilaria din suflet, oaza de miracol si frumusete.
Piesa "Cand jucariile spun pa!" de Sanziana Popescu a fost premiata la prima editie a concursului de dramaturgie organizat de Teatrul Ion Creanga si a fost prezentata la sectiunea "Spectacole lectura" a festivalului in anul 2007.

O alta propunere la capitolul piesa de teatru mai poate fi:

Comedia norilor

Vrei mai multa adrenalina, mai multa distractie? Atunci poti merge in Hard Rock Cafe unde va avea loc Party St.
Patrick's Day.


Miercuri, 17 martie, incepand cu ora 20:00, la petrecerea Saint Patrick’s Day poti descoperi motivul pentru care irlandezii sunt atat de cunoscuti cand vine vorba de 'distractie! Degusta meniul special al serii: Potato & Leek Soup, Traditional Irish Beetroot Salad, Pigs in a blanket, Cottage Pie, Irish Whisky Cake si bucura-te de preturi promotionale la berea Guiness.

Atmosfera va fi completata de muzica irlandeza si show-ul trupei de dansatori Irish Way. Intrarea este libera.


Tot la petreceri nimeresti si daca alegi:

Party KARAOKE PARTY @ Maya
Party KARA...ONX

La final, iti propun sa mergi la concert. Tot miercuri, in club Fire, incepand cu ora 20.00 are loc concertul DeathDrive Live. In perioada 11-22 Martie Deathdrive se va afla in turneul Self Destructive Force Tour 2010, ca va cuprinde 10 orase , dintre care unul in afara Romaniei.

Dupa intoarcerea de la Sofia, Deathdrive, impreuna cu trupa de deschidere Proof (care ii va insoti pe tot parcursul turului), vor ajunge direct in Fire Club Bucuresti, miercuri 17 martie 2010, de la orele 20.00.
Bilete vor fi disponibile la intrare si vor fi in valoare de 10 lei. Cu acesta ocazie Proof isi vor lansa primul EP din cariera intitulat "Blood Money", un material ce va contine 5 piese, disponibil incepand cu 17 martie, in club Fire.
16 Martie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod