Vineri dansam...

Ne pregatim de petrecerea de 1 mai. Mergem sau nu in Vama? Daca nu, in club e cel mai bine sa ne aratam cravata de pionier, nu-i asa? Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 30 aprilie:

Joi avem concert Retro Future si Summerset Purple Band

Niciun plan pentru azi? Eva.ro iti vine in ajutor cu sugestii.

Miercuri mergem la concerte

Avem doua optiuni: fie un concert gratis Directia 5, Bere Gratis, Mircea Vintila, fie o seara de rock simfonic cu trupa Phoenix acompaniata de 100 de muzicieni. Iata recomandarile Eva.ro pentru miercuri, 28 aprilie:

Marti, cel putin 3 ceasuri bune

Ce planuri ai pentru marti? Daca nu ti-ai facut inca, noi iti propunem doua spectacole de teatru, un concert cu Mircea Baniciu si o expozitie inedita de pictura.

Evenimente la inceput de saptamana

Dupa un weekend mai mult sau mai putin odihnitor, iata ca ni se arata o alta saptamana. Si, ca sa incepem cu o stare de bine iti propun sa ne vedem in oras.

Tipsuri pentru weekendul tau

Sarbatorim Ziua Internationala a Astronomiei, mergem la expozitia pisicilor cu energii pozitive, la un concert, o plimbare in parc, un targ... Avem de unde alege, te asigur! Iata recomandarile Eva.ro pentru wekendul 24-25 aprilie:

Vineri zburam si facem sport extrem

Incepe Festivalul International de zbor si sport extrem, mergem la cateva concerte si la o piesa de teatru. Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 23 aprilie:

Joi avem Rokolectiv

Incepe a cincea editie a Rokolectiv si mergem la o lansare de videoclip KUMM. Iata recomandarile Eva.ro pentru joi, 22 aprilie:

Evenimente pentru ziua de miercuri

In cele ce urmeaza va vom prezenta o parte dintre evenimentele la care puteti participa la mijloc de saptamana. De la inceput pot sa va spun ca o sa aveti parte de putin teatru, dar si de muzica buna.

O zi de marti plina

Incepe B-EST IFF, avem o seara folk si "arta la perete". Iata recomandarile Eva.ro pentru marti, 20 aprilie:

Distractie de weekend!

Ai chef de distractie, de iesit, de teatru, de targuri, de concerte? Avem de toate. Iata care sunt propunerile noastre pentru weekendul 17 - 18 aprilie:

Antreneaza-te pentru weekend!

Weekendul este aproape! Antreneaza-te pentru distractie inca de vineri. Iata care sunt propunerile noastre:

Joi, megaJoy

Relaxeaza-te joia aceasta cu un concert Travka, doua spectacole de teatru, proiectii la ICR si o licitatie caritabila.

Ce faci miercuri?

Pentru miercuri, 14 aprilie, iti propunem festivalul de muzica Alt.Ctrl Fest 2010, spectacolele de teatru Pyramus & Thisbe 4 you si Lectia, dar si o seara de relaxare, la o ceasca de Green Tea.

Marti 13 - o zi plina de distractie

Nu vor fi ceasuri rele, ci numai ore pline de distractie. Incep doua festivaluri la care musai trebuie sa semnezi condica, ai un concert Tapinarii si inveti mai multe despre "tectonica sentimentelor" la TNB. Iata recomandarile Eva.ro pentru marti, 13 aprilie:

Un weekend plin din toate punctele de vedere

Afla care sunt evenimentele care te pot relaxa, distra si reincarca dupa o saptamana plina.

O zi de vineri "fara zahar"

Mergem impreuna la doua concerte, pentru ca distractia buna "ne place fara efort". Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 9 aprilie:

Distractie de joi

Pentru joi, 8 aprilie, iti propunem doua spectacole de teatru, un concert Antract, un party cu muzica din anii '90 si sarbatorirea a 8 de Expirat.

Teatru, muzica si party...

... in prima miercuri dupa post. Au trecut sarbatorile si perioada de dinainte cand cu totii am fost mai... "cuminti", mai rezervati.

Ce faci de Paste?

Daca nu ti-ai ales cine stie ce destinatie exotica unde sa iti petreci Pastele, te invitam sa te bucuri de numeroasele evenimente specifice acestei sarbatori. Iata ce iti propunem: