O zi de vineri "fara zahar"

Mergem impreuna la doua concerte, pentru ca distractia buna "ne place fara efort". Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 9 aprilie:
Mergem impreuna la doua concerte, pentru ca distractia buna "ne place fara efort". Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 9 aprilie:

Concert "Fara zahar"


Locatie: 100 Crossroads
Ora: 21.00

Sunt multi oameni in lumea asta fara sare, sunt si mai multi fara piper. FARA ZAHAR sunt doar ei. Bobo si Bobi. De la Dorohoi. De la episodu'1 pan' la episodu' urmator. Nevarending.

Bilet de intrare 20 de lei (un shot "cu zahar" inclus).


Concert Tom Boxer & Antonia


Locatia: Turabo Society Club
Ora: 23:00

Cunoscut pentru colaborarile sale cu diversi artisti de marca, Tom Boxer s-a oprit vara trecuta la Antonia. O voce extraordinara si, dupa pronuntie, ai putea jura ca e de acolo...
de peste hotare.

Tom Boxer si Antonia nu sunt la prima colaborare, piesa "Roses on Fire" fiind single-ul de debut, dupa care a urmat hitul "Morena", iar vineri va prezinta o noua piesa - "The Vibe" care face parte de pe noul album - Morena, iar vocea Mc feminina ati ghicit - Antonia!

Morena-piesa creata de Tom Boxer si cantata intr-un stil special de catre Antonia, a cucerit inimile  ascultatorilor, fiind potrivit Nielsen Dance Airplay, cea mai difuzata piesa romaneasca a momentului.

Intrare libera

Piesa de teatru "Ne place fara efort"


Locatie: Centrul cultural Nicolae Balcescu
Ora: 19:00

de Clara Flores Aguilera
regia : Clara Flores Aguilera
Distributia : Oana Radu, Monica Florescu, Marius Ursu

Pret bilete: 15 lei/adulti , 10 lei/pret redus
Durata: 1ora 30min
8 Aprilie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod