Teatru si scurtmetraje

In aceasta joi vezi un spectacol de teatru si "filminute", cum sunt alintate scurtmetrajele cu o durata de 1 minut.

Relaxare de miercuri

Miercurea aceasta te relaxezi in Green Hours, la un spectacol one woman show, si in Plach - Friends&Coffee, unde ai Stand up: Aristocratii.

Trei ceasuri bune si frumoase

Da, pentru ca este marti si pentru ca renuntam la pesimism. Pe 6 octombrie ai un spectacol de teatru la Green Hours si distractie pe muzica balcanica in Deja Vu.

Ce faci luni?

Stiu ca lunea nici iarba nu creste, dar nici nu trebuie sa te lasi pe tanjeala ca-ti pierzi indemanarea in ale... distractiei.

Un mini program de weekend

Un film, petreceri, expozitii si targuri, cam acestea sunt propunerile pe care ti le face Eva.ro, pentru weekend-ul care vine.

Ce faci vineri?

Iata ca s-a terminat saptamana si cu totii suntem cu gandul la distractie.

Mancare si voie buna intr-o zi de joi

Mai este putin si se termina saptamana si trebuie sa-ti incarci bateriile pentru weekend. Pentru inceput iti propun sa vizitezi... "cel mai mare restaurant din Bucuresti" - Bucharest Food Festival.

Distractia de la mijlocul saptamanii

Inca doua zile si putem spune ca este weekend. Ce vrei sa faci intr-o zi de miercuri? Eu as merge la un concert si la o piesa de teatru. Ce zici? Mergi cu mine? Iata recomandarile Eva.ro pentru miercuri, 30 septembrie:

Ce faci intr-o zi de marti?

Chiar daca este inceput de saptamana, distractia nu trebuie sa ne lipseasca. Mergem la o piesa de teatru, la un concert si poate la un film. Ce zici? Iata recomandarile Eva.ro pentru marti, 29 septembrie:

Ce faci luni?

Incepe o noua saptamana de munca, dar nu uita sa te distrezi! Putem merge la un concert sau la o piesa de teatru. Ce zici? Iata recomandarile Eva.ro pentru luni, 28 septembrie:

Targuri, cross, petreceri si... lansare Acelash

Dupa o saptamana plina de evenimente, Eva.ro iti propune un weekend relaxant.

Distractie de vineri

In aceasta vineri mergi la o comedie, apoi te distrezi pe ritmuri latine in Cafepedia.

Ziua filmului romanesc plus...

Teatru, expozitii, targuri, concerte si petreceri, toate intr-o zi de miercuri.

Cum te relaxezi miercuri?

Acum ai ocazia de a merge la film cu cel mic, pentru ca timp de aproape o saptamana, Kinodiseea va aduce zece filme pentru copii premiate in intreaga lume

Ce faci marti?

Filme, petreceri, expozitii si un festival, toate la pachet pentru ziua de marti.

Program de luni

Incepe saptamana cu o seara dedicata regretatei Anca Parghel, la Hard Rock Cafe.

Ce faci in weekend?

Sa inceapa distractia! Avem doua zile de sarbatoare, pline de concerte, piese de teatru, filme si petreceri. Iata recomandarile Eva pentru zilele 19-20 septembrie:

Ce faci vineri?

Noi iti propunem sa profiti la maximum de Zilele Bucurestiului si de Zilele Filmului Irlandez. Iata ce iti ofera ziua de vineri, 18 septembrie:

Relaxare de joi

In aceasta joi iti propunem o intalnire cu Povestitorii de la Sosea si un concert Regal in Silver Church.

Zile cu multe filme

"Zilele filmului mexican" iti aduc la NCRR - Noul Cinematograf al Regizorului Roman - filme importante din cinematografia mexicana. Iata care va fi programul proiectiilor in urmatoarele zile: