Ce faci luni?

Incepe o noua saptamana de munca, dar nu uita sa te distrezi! Putem merge la un concert sau la o piesa de teatru. Ce zici? Iata recomandarile Eva.ro pentru luni, 28 septembrie:

Incepe o noua saptamana de munca, dar nu uita sa te distrezi! Putem merge la un concert sau la o piesa de teatru. Ce zici? Iata recomandarile Eva.ro pentru luni, 28 septembrie:


Concert Guitar Heroes – Jimi Hendrix Night


Locatie
: Hard Rock Café

Ora: 20:30

Cea de-a doua seara a noului sezon Blue Monday va celebra cariera muzicala a celui mai mare chitarist din istoria muzicii rock - Jimi Hendrix.

La concert vor participa  patru dintre cei mai talentati chitaristi din muzica romaneasca: Cezar Popescu ( Vita de Vie ), George Patranoiu (Act), Nicu Patoi ( Platonic, Stefan Banica Jr. ) si Mac Marian Aciobanitei (Blue Spirit ).
Eveniment recomandat de site-ul 1801.ro
Playlist-ul 'Guitar Heroes - Jimi Hendrix Night' va cuprinde hiturile cu care chitaristul american a influentat intreaga lume a muzicii: 'Hey Joe', 'Foxy Lady', 'Purple Haze', ' All Along The Watchtower', ' Highway Chile',
'Little Wing', 'Voodoo Child' sau 'Crosstown Traffic'.


Piesa de teatru "Uzina de placeri S.A."


Locatie: Notara - George Constantin
Ora: 19:00

Regia: Alexandru Berceanu
Scenografia: Ina Isbasescu
Cu: Virgil Ogasanu, Crenguta Hariton, Lucian Ghimisi
Durata: 2h20min.

Pret bilete: 18,02 lei, 12,72 lei (redus)


Cursuri de pictura, ceramica si colage


Locatie
: Atelierul de Creatie Sultana

Ora:11:00

Atelierul de creatie Sultana organizeaza CURSURI DE PICTURA, CERAMICA SI COLAGE, pentru copii cu varste cuprinse intre 6 si 15 ani. Prima grupa va incepe cursurile pe data de 28 septembrie 2009.
Inscrierile se fac la Atelierul de Creatie Sultana situat in Calea Grivitei nr 403, bloc R, scara B, subsol (intrarea prin spatele blocului), sector 1, Bucuresti.

Cursurile de “Pictura, ceramică si collage” din cadrul Atelierului de creatie Sultana dau frau liber imaginatiei copiilor. Parintii si copiii vor gasi la Atelier o atmosfera de lucru creatoare si plina de voie buna.

Costul unui curs ce cuprinde 12 sedinte este de 475 lei.Grupele vor fi formate din cel mult 6 cursanti, frecventa 1 sedinta/saptamana. Pentru copiii la care programul orar scolar se va desfasura dupa amiaza, se va forma o grupa in una din zilele mai sus mentionate, in care sedintele vor avea loc intre 11 - 12.30.

Grupa de copii 1: cursurile vor incepe in data de 28 septembrie, in fiecare zi de luni, de la ora 17 pana la 18.30. Cursul cuprinde 12 sedinte.
Grupa de copii 2: cursurile vor incepe in data de 30 septembrie, in fiecare zi de miercuri, de la ora 17 pana la 18.30. Cursul cuprinde 12 sedinte.
Grupa de copii 3: cursurile vor incepe pe data de 2 octombrie, in fiecare zi de vineri, de la 17 la 18.30. Cursul cuprinde 12 sedinte.

26 Septembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod