Samaia - The Georgian Legends

Samaia - The Georgian Legends, spectacolul ce reuneste pentru prima data cele mai bune companii de muzica si dans din Georgia, va fi prezentat in premiera mondiala la Bucuresti, marti, 29 aprilie...

"L'ami de mon amie"

Marti, 22 aprilie, ora 19.00, la Institutul Francez din Bucuresti, Cristina Corciovescu iti prezinta filmul "L'ami de mon amie" de Eric Rohmer.

"Biruinta unei iubiri"

Editura Humanitas te invita luni, 21 aprilie, ora 18.30, la Libraria Carturesti, unde va fi lansata cartea "Biruinta unei iubiri - Dinu & Nelli Pillat. Pagini de corespondenta".

Program de weekend

Incepe weekendul acesta cu o vizita la Muzeul Taranului Roman, unde va avea loc Targul de Florii. Continua apoi cu premiera "Emilia Galotti" de la Teatrul Odeon...

"Express 2 temps"

"'Express 2 temps' este o piesa dedicata amintirilor vii din memoria noastra. Ne inchipuim aceasta seara asemeni unui reportaj, o marturisire prin dans care isi gaseste originea...

"Focus: Ecology" la Centrul Ceh

Centrul Ceh te invita joi, 17 aprilie, de la ora 18.30, la o discutie despre parcurile nationale si naturale din Romania si riscurile la care acestea sunt supuse, datorita legislatiei si nepasarii

"Portretul Doamnei T." cu Olga Tudorache

ArCuB te invita la un spectacol de teatru cu si despre Olga Tudorache - "Portretul Doamnei T.".

Festivalul International de Film B-EST 2008

Luni, 14 aprilie, incepe cea de-a patra editie a Festivalul International de Film B-EST (B-EST International Film Festival) ce va avea loc la Bucuresti.

Program de weekend

Vineri esti asteptata la "Intalnirea martiana" de la Serendipity Coffee and Tea, sambata visezi impreuna cu Dan Puric, iar duminica...

Cinemagia iti aduce "The Summer in Winter"!

E in puterea noptii. Intr-o camera de motel undeva in suburbiile Copenhagai, Christian, de 19 ani, tocmai a terminat...

"Stateam intinsi pe pat" dupa Daniil Harms

Un spectacol al singuratatii in doi in care fiecare e singur impreuna cu cel de langa el, al supunerii si nesupunerii dintre sexe, al stangaciei in sentimente si al pornirilor neinfranate...

"Intoarcere in Normandie"

Marti, 8 aprilie, ora 20.30, la Sala Elvira Popescu va avea loc proiectia speciala, in prezenta regizorului, a filmului documentar "Retour en Normandie" de Nicolas Philibert.

La taifas cu rromii

Muzeul Taranului Roman si Asociatia Culturala "Artisrroma" va invita luni, 7 aprilie, ora 18.00, la Clubul Taranului, la o noua seara culturala din seria "Povestea vecinilor"

Weekend la teatru

Weekendul acesta este dedicat teatrului. Vineri, 4 aprilie, la Teatrul Bulandra, vezi "Triumful dragostei". Sambata incepe Festivalul Comediei Romanesti, iar duminica...

"Cioburi de ploaie"

La Scena iti propune pentru joi, 3 aprilie, spectacolul de dans "Cioburi de ploaie" - concept si coregrafie Andreea Capitanescu.

"Sambata, duminica, luni"

Suntem la Neapole, orasul atat de des evocat de Eduardo de Filippo in piesele sale. Ca in fiecare sambata seara, in casa lui Peppino Priore - Dona Rosa pregateste (dupa o reteta "de la mama") un delicios "ragu".

Premiera "Romeo si Julieta" la Nottara

Fundatia Charta te invita la premiera spectacolului "Romeo si Julieta" de W. Shakespeare. Reprezentatia va avea loc marti, 1 aprilie, ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Nottara.

Documentar "Kha-Chee-Pae" la Centrul Ceh

In noul sau film, Miroslav Janek descopera viata in casa de copii prin intermediul unui joc. Copiii contribuie la realizarea filmului, invata sa lucreze cu camera video si sunt lasati sa filmeze mediul in care traiesc.

Weekend prelungit

Weekendul acesta incepe de vineri! La Muzeul Taranului Roman ai pentru vineri, 28 martie, vernisajul "George Chirovici" - expozitiei de pictura si grafica. Sambata mergi la Zilele Cinematografului Portughez, iar pentru duminica, cei de la Teatrul Masca ti-au pregatit o intalnire cu "Clovnii".

"De vorba cu... evreii" la Muzeul Taranului Roman

Muzeul Taranului Roman, Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania si Centropa va invita joi, 27 martie, de la ora 17.00, in Sala Foaier si apoi la Clubul Taranului, la prima seara culturala din seria "Povestea vecinilor"