"Cioburi de ploaie"

La Scena iti propune pentru joi, 3 aprilie, spectacolul de dans "Cioburi de ploaie" - concept si coregrafie Andreea Capitanescu.

La Scena iti propune pentru joi, 3 aprilie, spectacolul de dans "Cioburi de ploaie" - concept si coregrafie Andreea Capitanescu.

Doua solo-uri care se desfasoara in paralel... Doua lumi care nu se intalnesc niciodata, dar parcurg acelasi traseu. Moduri diferite de-a reciti o poveste, de-a cauta prin gesturi sensurile cuvintelor. Gandurile care se materializeaza, se sparg in cuvinte si in spatiu.

Personajele vorbesc sau canta, in soapta sau cu voce tare, despre trecerea prin copilarie, absurd, rutina, alienare; despre lucrurile care se transforma, se modifica permanent...

Pe parcursul spectacolului este urmarita ideea de corp - cuvant si corp - sunet.

Reactiile diferite pe care le poate avea corpul, influentat de cuvant si de sunet, starile pe care le pot induce cuvantul si sunetul prin forta lor. Corpul - creator de cuvant si de sunet. (www.lascena.ro)

Interpretare:

  • Valentina de Piante Niculae
  • Andreea Capitanescu
  • Attila Bordas

  • Concept si coregrafie: Andreea Capitanescu
  • Muzica: Maia Ciobanu - Cioburi de ploaie (I), Corneliu Dan Georgescu - Crystal Silence, Maia Ciobanu: Trio Nr. 273 op.2 Contraste apropiate, Cioburi de ploaie (II)
  • Video: Bogdana Pascal

Spectacol de dans "Cioburi de ploaie"
Joi, 3 aprilie, ora: 19.30
La Scena (Calea Calarasilor nr.
55, Bucuresti)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod