Cinemagia iti aduce "The Summer in Winter"!

E in puterea noptii. Intr-o camera de motel undeva in suburbiile Copenhagai, Christian, de 19 ani, tocmai a terminat...
E in puterea noptii. Intr-o camera de motel undeva in suburbiile Copenhagai, Christian, de 19 ani, tocmai a terminat o partida de sex cu o prostituata de 38 de ani, Lulu. Christian ii cere inca o ora, doar pentru ca sa stea de vorba. Pe masura ce emotiile ies la iveala, durerea si demonii a doua vieti amprentate de violenta si distrugere sunt scoase la lumina. O ora traita in timp real in care nu e scapare din aceasta lume psihologica. Cu totii am parasit pe cineva: si trecutul nu poate fi sters...
"The Summer in Winter"! In proiectie speciala Cinemagia, joi, 10 aprilie, de la ora 19, la Cinemateca Union.

La numai o luna de la obtinerea Marelui Premiu la Festivalul European al Filmului Independent ECU, "The Summer in Winter", productia regizorului italian Davide Sibaldi, este adusa de Cinemagia, spre vizionare cu publicul larg.

Iata ce a declarat regizorul pentru Cinemagia: "Am vrut sa fac un film despre abandonare si despre frica de a duce pana la capat emotiile, sentimentele si fericirea.
'Summer in Winter' e un film despre intelegerea si infruntarea greselilor noastre, despre curajul de a te maturiza. Am vrut sa fac un film care ar putea sa arate cum sa-ti intelegi fara frica unele probleme profunde, personale, care ne apartin doar noua insine. Am vrut ca publicul sa se simta mai bogat la sfarsitul filmului. Cu aceasta idee in minte am scris 'The Summer in Winter'". (www.cinemagia.ro)

Dupa film, va urma o sesiune de intrebari si raspunsuri cu publicul.

"The Summer in Winter" (2008)
Joi, 10 aprilie, ora 19.00
Cinema Union (Str.
Ion Campineanu nr. 21)
Intrarea gratuita, in limita locurilor disponibile
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod