Studiu: Cum sunt femeile tratate in service?

Mai multe femei au raspuns unei investigatii sociologice care determina modul in care sunt tratate in service-urile auto.

Un institut de cercetari sociologice din Franta a realizat un sondaj printre femeile soferite. Rezultatele studiului arata ca reprezentantele sexului frumos prefera serviciile competente in locul celor ieftine.

Mai mult, se pare ca doar jumatate dintre femei prefera sa-si consulte partenerul pentru achzitionarea unei masini. O alta problema ridicata de cercetarea sociologica a fost legata de situatiile in care sunt puse femeile la serviciile de dupa vanzare. 

La intrebarea "Pe cine sunati prima data in cazul unei pene?", soferitele au raspuns in proportie de 54% ca aleg o cunostinta, 43% aleg un profesionist, restul de 3% declarand ca se descurca singure.

De asemenea, mai mult de jumatate dintre soferitele intervievate au sustinut ca au rezolvat probleme de ordin mecanic la masinile lor. Bine inteles este vorba despre unele probleme mecanice simple, care nu necesita o interventie specializata. 

Pentru operatiile de intretinere mai dificile sau in cazul unor reparatii, 42% dintre femei au declarat ca si-au contractat singure o societate din domeniul auto. Mai mult, aproximativ 80% dintre femei s-au declarat multumite de modul in care au fost primite la punctele de service. 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreeaiosif pe 2 Mar 2009, 12:34
    femei in sevice

    Avand in vedere ca lucrez in acest domeniu stiu atat de bine cum se simt femeile in momentul in care ajung in service cu masina. In primul rand ca vin de nevoie nu de placere si in al doilea rand ca in marea majoritate a cazurilor intalnesc numai barbati (cu un nivel de educatie destul de redus).Pana in momentul in care am ajuns sa lucrez in service si eu priveam destul de urat acest domeniu cat si oameni care lureaza aici,cu timpul parerea mi sa scimbat total. Eu va recomand sa nu fiti stresate in momentul in care mergeti la srvice pt ca si barbatii soferi sunt tot doar soferi asa ca mecanici nu va trateaza diferit.Toti stim doar ce facem la locul nostru de munca asa ca nu este de condamnat ca nu te pricepi la autoturime ,iar nici mie nu imi ridica nimeni statuie pt ca cunosc multe lucruri din acest domeniu.De obicei nu prea intru in polemici cu barbatii(in primul rand cei care nu stiu unde lucre)pt ca de obicei nefiind din domeniu nici nu se pricep dar o tin pe a lor.Mult succes in continuare..

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod