Evolio lansează Ranger, telefonul cu spirit de aventură

Evolio, unul dintre principalii jucători de pe piaţa de IT&C din România, lansează Ranger, telefonul rezistent la şocuri mecanice, praf şi umezeală.

Ziua Mediului sarbatorita prin curse gratuite prin București

Cum se putea crea o legătură strânsă între pasageri și experiența ZOE de Ziua Mediului?

Samsung România lansează primul Trends Report Lifestyle Designer

Samsung Electronics România lansează, sub platforma Lifestyle Designer, prima colecție de tendințe dintr-o serie trimestrială, prin care își propune să inspire consumatorii în continuă transformare a stilului lor de viață.

Depaseste viteza sunetului alaturi de Castrol si BLOODHOUND SSC

Castrol a adus in Romania masina supersonica BLOODHOUND. Creata sa fie cu un pas inaintea timpului, BLOODHOUND SSC (Super Sonic Car) promite sa inspire o intreaga generatie si sa depaseasca recordul mondial de viteza la sol, de 1228 km/h.

Hyundai Auto Romania este partener oficial al Danube Delta Rally

Hyundai Auto Romania sustine Danube Delta Rally, in calitate de partener oficial. Cea de-a XVI-a editie a Raliului Deltei se va desfasura la Tulcea, in perioada 04 – 06 iunie 2015. Cu aceasta ocazie, pentru o buna desfasurare a evenimentului, importatorul pune la dispozitia organizatorilor modele ale gamei, care vor asigura transportul oficialilor si al invitatilor.

VIDEO. YouTube a împlinit 10 ani! Cele mai vizionate clipuri din România

În urmă cu 10 ani, trei tineri, Chad Hurley, Steven Chen și Jawed Karim, lansau YouTube. Legenda spune că voiau să arate prietenilor niște clipuri filmate la o petrecere, însă adevărul este că sursa lor de inspirație a fost incidentul lui Janet Jackson de la finala Super Bowl din 2004.

MARTINI® readuce romantismul în lumea curselor cu mașini

Topmodelul Bar Refaeli, un mare fan al curselor, este noul Ambasador MARTINI Race. MARTINI dă startul noului sezon european de racing, printr-o serie de evenimente și colaborări în orașele din circuitul Grand Prix.

Piesă de teatru cu utilaje grele de zeci de tone pe post de actori

De curand s-a incheiat cel mai mare si mai inedit eveniment din domeniul utilajelor de constructii. Timp de 2 zile Bolintin Deal, o mica localitate situata pe Autostrada Bucuresti-Pitesti la km 23,5 a fost „scena” celei mai inedite „piese de teatru” din Romania. Unul dintre cei mai importanţi producători de utilaje de construcţii din lume si-a prezentat utilajele intr-un mod inedit.

Românii şi obiceiurile lor pe YouTube. Ce este popular pe cea mai mare platformă de video

În fiecare lună, aproximativ 6,5 milioane de români vizitează acest domeniu, iar majoritatea o fac ca să se uite la videoclipuri muzicale (60% din vizitatori).

Hyundai a lansat campania ‘A Message to Space’, stabilind o conexiune inedita prin transmiterea unui mesaj in spatiu

Pornind de la viziunea marcii “New Thinking”, echipa Hyundai a identificat o modalitate inedita de a transmite un mesaj catre un astronaut aflat pe Statia Spatiala Internationala, stabilind totodata si un record mondial.

ITP este esențială pentru orice mașină, iar siguranța în trafic este vitală pentru toți oamenii

Foarte mulți șoferi se gândesc la ITP ca la o formalitate, un lucru pe care trebuie să îl facă la fiecare doi ani obligați de lege. Totuși, uzura mașinii nu ține cont de lege, iar asta se întâmplă imediat ce este pusă în rulaj. Dacă șoferul nu acordă atenție inspecției tehnice periodice și condiției mașinii, în timp pot să apară defecte care îi pot pune viața sa și a celorlalți în pericol.

Google Play Music, disponibil și în România

Aplicații, jocuri, apoi cărți și acum muzică. Începând de astăzi, 4 noiembrie, serviciul Google Play Music este disponibil și în România. Google Play Music oferă acces la o librărie bogată de muzică - de la cele mai mari case de discuri până la cele independente și artiști locali, cum ar fi INNA, Voltaj sau Guess Who, disponibilă pe toate dispozitivele.

Site-ul care te scapă de amenda pentru lipsa RCA, rovinietei sau ITP

Tehnologia este utilă atunci când este folosită în acest sens. În prezent, primi informații și suntem ținuți la curent cu toate întâlnirile noastre prin intermediul Internetului și tehnologiei. Pintilie Broker de Asigurare ține pasul cu vremurile și unul dintre cele mai noi produse ale sale îi ajută pe șoferi să nu mai primească niciodată amendă pentru lipsa RCA, rovinietei sau ITP.

Mașina diesel, cu bune și cu rele: consum mai mic, dar noxe dăunătoare organismului

Prețul carburantului, și în special al motorinei, a crescut foarte mult în ultimii doi-trei ani. Oamenii au vrut să economisească și au migrat spre motorizările diesel, care au un consum mai mic decât cele pe benzină. Totuși, șoferii pierd din vedere sănătatea, pusă pe locul doi în balanță cu economiile realizate.

27 de zile până la definitarea listei de companii care vor putea reprezenta România la Eurocloud Awards 2014

Pentru al doilea an consecutiv, filiala locală a Eurocloud, asociație pan-europeană cu prezență directă în 29 de țări promovează companii cu produse tehnologice din domeniul cloud computing la nivel continental.

Un roman din zece detine un smartphone

Conform studiului sindicalizat res!com realizat de Mercury Research la sfarsitul lui 2013, 12% dintre romanii cu varsta peste 14 ani detin un smartphone, iar 5% o tableta.

Alimentează-ți visul și trăiește super experiențe cu Rompetrol!

Rompetrol continuă tradiția campaniilor sezoniere și lansează promoția "Alimentează-ți visele". Participanții pot câștiga excursii pentru două persoane în Statele Unite ale Americii, Germania și Africa de Sud sau contravaloarea acestora în bani, precum și numeroase premii oferite zilnic.

Top 3 aplicatii de traducere pentru iPhone

BudgetTravel a realizat un top 3 al celor mai bune aplicatii de traduceri pentru iPhone. World Nomads este o aplicatie gratuita care contine mai multe liste cu expresii uzuale in mai multe limbi printre care araba, cantoneza, olandeza etc, dar si in principalele limbi europene. Aplicatia traduce din 23 de limbi. Coolgorilla Talking Phrasebooks integreaza opt limbi dintre care sapte europene - olandeza, germana, franceza, italiana, greaca, portugheza si spaniola - plus japoneza. Este o aplicatie ideala pentru calatorii. Costa 1 dolar per pachet lingvistic si este considerata cea mai buna ca pret raportat la functiile disponibile. The Oxford Translator Travel Pro ofera cinci limbi - portugheza braziliana, franceza, italiana, manadarina si spaniola. Are categorii precum "conversatie", "mancare" si "hotel/lodging". Aplicatia este contra cost, iar un pachet lingvistic costa 10 dolari.

Campania "Webit-Most Influential People Online" a atras participanţi din 77 de ţări

Cu 20 de zile înainte de încheierea campaniei "Webit-Most Influential People Online", mai bine de 1300 de oameni, din 77 de ţări încearcă să câştige prestigiosul premiu pus în joc.

Horoscop: Ce maşină ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

Vrei să ştii ce maşină ţi se potriveşte cel mai bine? Astrele îţi oferă câteva indicii, în funcţie de caracteristicile zodiei tale. Iată care este maşina ideală pentru fiecare zodie:
Pagina: