Campania "Webit-Most Influential People Online" a atras participanţi din 77 de ţări

Cu 20 de zile înainte de încheierea campaniei "Webit-Most Influential People Online", mai bine de 1300 de oameni, din 77 de ţări încearcă să câştige prestigiosul premiu pus în joc.
Cu 20 de zile înainte de încheierea campaniei "Webit-Most Influential People Online", mai bine de 1300 de oameni, din 77 de ţări încearcă să câştige prestigiosul premiu pus în joc.

Cinci dintre cei mai influenţi reprezentanţi ai comunităţilor online din cele 77 de ţări vor primi premii speciale: acces liber la Congresul Webit, care va avea loc, pentru a treia oară, în Bulgaria. Persoana cea mai influentă va beneficia, în schimb, de acces VIP la Webit Congress 2011, bilet de avion dus-întors până la Sofia şi recunoaşterea meritelor de către Societatea Webit şi media.

"Anul acesta Webit Influence este un proiect mai amplu, care acoperă aproape întreaga lume", declară Plamen Russev, preşedintele comitetului e-Academy şi Honorary Webit Ambassador.

"Până în acest moment, leader-ul competiţiei este Italia, urmată de Romania, Bulgaria, Moldova, Macedonia, Grecia, Marea Britanie, Olanda, S.U.A, iar locul al zecelea este ocupat de Elveţia.
Mai multe detalii privind acest proiect şi topul ţărilor găsiţi pe influence.webitexpo.com. Proiectul face parte dintr-o campanie dedicată promovării pieţelor online, precum şi descoperirii acelor persoane sau profesii influente în comunităţile online", adaugă Russev.

Despre Congresul Webit

Congresul Webit îi reuneşte pe cei mai renumiţi profesionişti ai industriei digitale şi manageri de top din cadrul celor mai inovatoare companii, precum Google, Facebook, eBay, PayPal, Yandex, Adtech, Rovio, plus oameni de publicitate şi jucători importanţi ai industriei digitale din Europa Centrală şi de Est, pentru networking şi crearea de noi oportunităţi profesionale.
Împărtăşirea cunoştinţelor şi a experienţei profesionale va creşte eficienţa specialiştilor în marketing online.

Pe continent european nu există alt eveniment care să ofere un program de conferinţă atât de amplu, în mod gratuit. www.Webitexpo.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod